Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina iki yönlü biz çok gol yiyoruz. Tek biri gelecekse bu sa vankör olmalı. Kazma falan değil ayrıca atiba teknik göründüğü ligde bu da gayet teknik görünür.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

defansif anlamda öyle ama ben leminayada kabulum.
gelecekte hayirmi diyecegiz :D

Son düzenleme:
@wesliderki

konoplyanka al şu telefonu artık eline aq oğlu favlarınla hayata tutunan binler var burada

:D

DDrmvZlXgAERxVc.jpg:large

İnternetten kız tavlamaya çalışan ergenler gibi millet kono'dan yanıt bekliyor, görüyorum ki.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

UEFA göreve Bjk Atınç'ı 5 milyona satıp beleşe kiralıyor, şimdi de bonservisini alıyor. Hangi kulüp böyle bir mallık yapar kesin bir bit yeniği var bu işte

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

defansif anlamda öyle ama ben leminayada kabulum.
gelecekte hayirmi diyecegiz :D
Tabi ki hayır :) ama vankör olayı keşke hemen bitse de gelse . Şenol un bazi maçlarda yaptığı gibi tek vankör ile bile cikariz orta sahada önlerinde Belhanda ve snejder. Neyse bekleyelim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizin oraya yaz gelmiyor mu

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Geliyor, ara sıra baya sıcak oluyor 30-33...ama bu hafta hava bulutlu ve yağmurlu. Ama genellikle hava burda ne çok sıcak, ne çok soğuk olur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

ya biz iki bek yerine bir bek alsak olmaz mı? Vainqueur Lemina Konoplyanka Corchia yapsak mesela solbekte de Linnes veya Carole oynasın
Linnes sol bek olarak daha başarılı maçlar çıkardı. Bence 2 Bek yerine; 1 sağ bek alıp ve iki tane orta saha almak.

Corchia / Transfer _______X___X______Linnes

Gayet yeterli olur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Son düzenleme:
Galatasaray'da Konoplyanka'nın menajeri ile görüşmelere başladı
Galatasaray'ın Ukraynalı yıldıza teklifi 2.5 milyon euro
Pazarlıklar sürüyor

Alinaci

2.8 e gelir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt