Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder gitmiyorsa Belhanda'yi neden aldik

Veya belhanda'yi aldiktan sonra üstüne birde konoplyanka ile neden ilgileniyoruz

Sneijder kalacak olursa belhanda'nin oynayabilecegi tek mevki sol kanat,simdi de sol cizgiye konoplyanka ile ilgileniyoruz

Dursun'un aciklamalari da Sneijder konusunda soru isaretiydi,takimda kalmasi istenmiyor bu cok belli

ulan tudor bak son kez uyarıyorum sneijdere dokunma. şu işi adam gibi çözün hep birlikte kenetlenip şampiyonluğa yürüyelim,öteki türlü hep bi tarafımız eksik,buruk kalacak

Şu Konoplyanka işi bir doğru çıksa var ya...

Saidou cok vasat, ve agir bir futbolcuydu, yan pas geri pas... Ikili mücadelelerde de cok üst düzey basarili bir isim degildi. Oyunu basit oynuyordu, ve kosup alan kapatiyordu. Bir takim olarak cok iyi basarsan, orta sahina da cok baski gelmez. Takim olarak hücumu ve savunmayi basari ile uyguladigimiz senelerden biriydi.

Karsilik olarak, o dönem merkezde Fenerbahce´de Aurelio vardi. Onun yaninda birde Appiah. Sadece Aurelio bile Saidou´nun tüm özelliklerine sahip, ayni zamanda teknik kapasitesi yüksek, top sürebilen, hücuma iyi pas gönderen, ikili mücadelerde cok iyi, top kapmada ahtapot gibi bir oyuncuydu. Trabzon´da daha bile ofansif oynuyordu.

Genelde o sezon belki fenerin en kaliteli oldugu senesiydi, ancak biz takim oyunu ile alt ettik o dönem.

https://twitter.com/SelmanOztrkSelman Öztürk‏ @SelmanOztrk 8 dk.8 dakika önceDaha fazla

Selman Öztürk Retweetledi: Galatasaraylı
Hayır bir defansif orta saha düşünülüyor. Bir de genç ve potansiyeli yüksek bir box to box alınabileceğine ihtimal veriyorum.

Selman Öztürk ekledi,
Galatasaraylı @1905yuruyedur
@SelmanOztrk ortasahanı göbeğine sadece 1 transfermi olacak ? merak ediyoruz be abi cevaplarsan seviniriz hayırlı geceler.

Son düzenleme:
Yeni gelenlerin forma numarasi belli oldu bi belhanda'yi bilmiyoruz

Nice'te 5 numaraydi onu da ahmet almis

Veya belhanda'yi aldiktan sonra üstüne birde konoplyanka ile neden ilgileniyoruz

Sneijder kalacak olursa belhanda'nin oynayabilecegi tek mevki sol kanat,simdi de sol cizgiye konoplyanka ile ilgileniyoruz

Dursun'un aciklamalari da Sneijder konusunda soru isaretiydi,takimda kalmasi istenmiyor bu cok belli

Kono,Wesley,Belhanda 3 lüsü rakipler için çok korkutucu olur yanlız.Belhanda kono değişmeli oynarlar.Kono sağ kanattada oynayabiliyor.

Tamamda Sneijder gitii diyelim aynı sorun yine devam edecek.Tudorun kafasında 4 3 3 sistemi varmış.

Kono belhanda arasında yine mevki sıkıntısı çıkacak.

Wesley ne olursa olsun kalmalı.Bu kadar kaliteli ayaklar arasında oda çoşacaktır seneye.

Selman Öztürk‏ @SelmanOztrk 8 dk.8 dakika önceDaha fazla

Selman Öztürk Retweetledi: GalatasaraylıHayır bir defansif orta saha düşünülüyor. Bir de genç ve potansiyeli yüksek bir box to box alınabileceğine ihtimal veriyorum.

Selman Öztürk ekledi,
Galatasaraylı @1905yuruyedur
@SelmanOztrk ortasahanı göbeğine sadece 1 transfermi olacak ? merak ediyoruz be abi cevaplarsan seviniriz hayırlı geceler.

vainqueur ve leminaaa

Kono,Wesley,Belhanda 3 lüsü rakipler için çok korkutucu olur yanlız.Belhanda kono değişmeli oynarlar.Kono sağ kanattada oynayabiliyor.

Tamamda Sneijder gitii diyelim aynı sorun yine devam edecek.Tudorun kafasında 4 3 3 sistemi varmış.

Kono belhanda arasında yine mevki sıkıntısı çıkacak.

Wesley ne olursa olsun kalmalı.Bu kadar kaliteli ayaklar arasında oda çoşacaktır seneye.

Sol cizgide yuzde yuz oynayan bir adami (konoplyanka) sag cizgide oynatip daha az verim almak dogru olmaz bence

Konoplyanka transferi beni heyecanlandiran bir transfer cünkü bruma'nin yerini doldurur hatta son vuruslari bruma'dan daha da iyi diyebilirim

Sayfalarca sneijder konusulmus başligin adini sneijder nobeti olarak degistirin bari tam olsun biz bu mantık yüzünden ileriye gidemiyoruz bir oyuncuya bu kadar baglı kalınmaz ki futbolcular sòz konusu para olunca babasını bile tanımazken taraftar neyin peşinde anlamıyorum zaten dibe vurmuşuz ha sneijder ha ahmet ha mehmet bugün bize lazım olan şey degişim sadece milli maç arefelerinde ortaya çıkan bir futbolcu için bu kadarı fazla yıllardır kampa geç katılması falan burayı ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor zaten giderse fizana kadar yolu var gitmezse yine 5 milyon eurosunu alır keyfine bakar

3'ü aynı anda oynayabilir bence top yapan teknik bir 3'lü olur.

2018'de Sneijder'i uğurlayınca yerine Belhanda geçer.

Sol cizgide yuzde yuz oynayan bir adami (konoplyanka) sag cizgide oynatip daha az verim almak dogru olmaz bence

Konoplyanka transferi beni heyecanlandiran bir transfer cünkü bruma'nin yerini doldurur hatta son vuruslari bruma'dan daha da iyi diyebilirim

Katılılıyorum ona.Fakat gerçekten çok kaliteli topçu kono.Bizim takımı 2 3 gömlek yukarı çekecek özellikleri var.

Belhanda,wesley,Kono ve Gomis her ne kadar içlerinde gerçek bir sağ kanat olmasada,bence çok iyi bir hücüm hattı.

İki orta saha ve iki bekin alınacağını sanmıyorum. Ya iki bek bir orta saha ya da bir sağ bek iki orta saha olur. Benim tercihim ikincisi olurdu.
+ Konoplyanka ile de transferi kapatırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt