Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dunya yildizi dunya yildizi diye bir tutturmus millet... Messi bir sezon 3 kupa kazandi Barca'yla, ertesi sezon La Liga + Kral Kupasi, CL'den ceyrek final'de elendiler, adam bir de Copa Amerika oynadiktan sonra yazin Agustos'a kadar izinli olmasina ragmen kendi istegiyle tatilini erken kesti, Temmuz'da dondu antrenmana katildi gecen sene. Messi bu ya, MESSI. "Ben Eylul'de donuyorum" dese Barca'da kimse sesini cikaramaz. Bizim "dunya yildizi" da her yaz baska bahaneyle ek izin alip durur herkesten gec bir de gobekli doner, forma girene kadar 2-3 ay gecer sezon basladiktan sonra.

2 sezon arka arkaya tarihimizin en kotu donemlerinden birini yasamisiz, en son bir buyuk maca agirligini koyup da bize kazandirali 3 yil olmus, 1 sene sonra ilk defa Avrupa macina cikiyoruz ilk defa 2 hafta sonra. Beyefendi gene Ibiza'da gobek buyutuyor, takimimizin 2. kaptani. Ne iyi ornek takima, ne super lider ama, dunya yildizi!

Senin capsız teknik adamın ve yönetimin adamı düşünmüyor. Göndermek istiyorlar.
Adamda bakıyor Bitik aldığı paranın beş kuruşunu bile haketmeyen bitik ruhsuz selçuk, şuursuz tolga, yetersiz semih hala kadroda kızıp gelmiyor....

Biraz haksızlık ediyorsun gibi. Garry müthiş zek bir adam değil ama bu konuda mesela Bruma'dan iyi bana göre. Pas kalitesi vs kötü değil. Son vuruşlarda biraz şanssızlık yaşadı bizde. Ayrıca Linnes gibi bir süre haksızlığa uğradı ve az oynadı sanki.

Fenerbahçe maçında girdiği pozisyon vs gösteriyor abi.Geçen sene özel olarak bu adamı izledim maçlarda aklımda çok kalmıyor pozisyon pozisyon ama her maçta saçmaladığı için göremediği bir pas, atamadığı bir çalım vs oluyordu. Hızı dışında hiç bir becerisi yok. Çalım atamıyor bunun dışında.

GS Muhabiri Metin Karabaş: Tudor'un performans/fizik testlerini 1. sırada bitiren isim Garry Rodrigues oldu. İnanılmaz hazır.

yasini adamdan sayma.sinan hayaletligi bırakırsa iyi ama garryden ümitliyim.
Bu senenin yıldızı olur Garry

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe maçında girdiği pozisyon vs gösteriyor abi.Geçen sene özel olarak bu adamı izledim maçlarda aklımda çok kalmıyor pozisyon pozisyon ama her maçta saçmaladığı için göremediği bir pas, atamadığı bir çalım vs oluyordu. Hızı dışında hiç bir becerisi yok. Çalım atamıyor bunun dışında.
Devre arasında bıtik bir takıma gelmiş adam yinede oynadığı sürede iyi işler yaptı bruma kadar beyinsiz değil mesala arada pas filan verebiliyor. Ayrıca defansida iyi.

--------------------------------------------------muslera-------------------------------------

------corchia--------------serdar--------------------------maicon------------carole------

-------------------------------vainqueur----------------------------selçuk------------------

----------rodriguez-------------------------belhanda-------------------------yasin--------

------------------------------------------------------gomis------------------------------------

corchia-vainquer ikilisi alınır transfer kapanır bence.fazla beklenti içinde olmamak lazım.

--------------------------------------------------muslera-------------------------------------

------corchia--------------serdar--------------------------maicon------------carole------

-------------------------------vainqueur----------------------------selçuk------------------

----------rodriguez-------------------------belhanda-------------------------yasin--------

------------------------------------------------------gomis------------------------------------

corchia-vainquer ikilisi alınır transfer kapanır bence.fazla beklenti içinde olmamak lazım.

Carole :red:

Devre arasında bıtik bir takıma gelmiş adam yinede oynadığı sürede iyi işler yaptı bruma kadar beyinsiz değil mesala arada pas filan verebiliyor. Ayrıca defansida iyi.

Bruma'nın yeteneği üst düzey olmasa zaten bırak Leipzig falan 4. ligde zor oynar. Garry şu an EPL 2. ligde vs atletizmi ile oynar en fazla. O da 1-2 sene sonra zaten düşüşe geçtiğinde Macar Ligi seviyesinde bir adam.

İyi iş yaptığını düşünmüyorum. Geçen sene De Jong ile birlikte en patates iki transferden biri yabancılarda. Sigthorsson'u transferden saymıyorum tabi.

Kono teklife sicak bakmasa bunlari yapmaya devam etmez, kulübü bunu istese en basindan yapmazdi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt