Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder, sneijder olduğu icin takimin yıldız futbolcu statüsünde olduğu için bu kadar tartisiliylr bu kadar göz önünde o yüzden. Normal bu tarik kim neden konuşulsun hep. Elma ile armutu bir tutmamk lazim

La olm bas git ya sacmaliyorsun.
Su anda Talisca daha iyi oyuncu.
Yemisim kalitesini.
Saglam bir Toros arızalı bir Mercedes'ten yeğdir.
Çünki biri is görür diğeri bi halta yaramaz.

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saglam toros ilk rampada su kaynatir arizali merso seni gidecegin yere mutlaka goturur.
Karakartal forumlarina git sen bence.
Buralar fazla sana

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

kon10 da herşey olumlu gibi şuan olmuyor v.s ortam yaratmaya gerek yok

bu arada sampdoria hocası sneijderi net olarak istemiyorum demiş yabancı kaynağıma göre, sanırım sampdoria yönetimide bizim ünalın yaptığı gibi hocanın iznini almadan görüşme yaptı.. sneijderin menejeri parasal sorunlardan hiç bahsetmiyor doğru bir haber bence hocanın istememesi

Sevilla nerden cikti ki?
12.5 zorla sattilar adami 25 falan cekerler sirf inat olsun diye.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Hollanda kulübünün sitesinden yapılan açıklamada Tete’ye transfer görüşmesi için izin verildiği kaydedildi.

Ozan Kabak için 1 milyon Euro önermiş lille.

bb1f235ad711a942dc7e48b8090a5a98.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adam isleyen bir takimda oynadi. Sneijder ise bom bok bir takimda. Iki oyuncu degistir, Talisca cöp, Sneijder ilah olarak adlandirirsin burada.

evet bom bok takımda 17 asist yapmıs besıktasta oynasa 30 asisti gecerdi diye düsünüyorum sen ne dersin

işte sneijderi elinin tersiyle iten koca yürek

DDvSkTrXcAA7XW0.jpg:large

:asd22:

İnter ne kadar nankör kulup yahu... Kendisini Şampiyon ligi kupasını aldıran Sneijder'i gün geldi 1.5 sene oynatmadı kadroya almadı sattı. Bizdeki Sneijder 23 yaşındaki Genç azimli Sneijder değil o yaşta bizi küçük görürdü emin olun gelmezdi. Ne uğraşıyorsunuz yahu bizde 4.5 senedir oynadığı performansı beğeniyorsan beğeniyorsundur beğenmeyen de vardır benim gibi o da onun görüşüdür.

Ama şunu anlamıyorsunuz. Sneijder Galatasaray'da efsane bir performans göstermedi. Geçmiş keriyerinde efsaneydi (herkes gönderdi ya neyse) bizde yaptıklarıyla değil...

Örnek R.Carlos geçmişiyle efsane F.bahçe'de efsane oynamadı iyi bile oynamadı bence. Van Hoojdonk geçmiş efsane F.Bahçe'de efsane oynadı Alex dünya futbolu için sıradan F.Bahçe için efsane futbolcuydu.
Cevat Prekazi dunya için sıradan bizdeki oyunu efsaneydi. F.De Boer kariyeri efsane bizde berbattı bidondu... Hagi dunyada da bizde de efsane oynadı (barca madridde batırdı)
Hala anlamayan eminim vardır.

Drogba bile dunyada efsane iken bizde efsane oynamadı Sneijder de bizde efsane oynamadı. yani geçmişi farklı bişey sizdeki performansı farklı... Bana ne geçmişinden Galatasaray forması altındaki performansı benim için önemli Sasa İliç sıradan bir adam Concecaio size göre dunya yıldızı bence İliç çok iyiydi Concecaio sıradan... örnek dolu...

Ne paralar dönüyor arkadaş, piyasa inanılmaz yüksek öyle böyle değil. Premier ligin sıradan takımları bile hayalini kuracağımız isimler transfer ediyorlar. Bu piyasada 5/8/10 milyon falan yüksek değil. Belhanda'ya verdiğimiz ücret de yüksek değil. Hele bir de sağlam performans verirse ucuza bile almış olabiliriz. Corchia falan 3'e 5'e bakmadan almak lazım. Bu piyasa alacak oyuncu bırakmaz, bu sene acele etmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt