Konopylanka kim Dnipro hariç ne başarısı var diyorsun sanki Belhanda'nın Montpellier'den başka bir başarısı var da biz boş yere bu süper starı boş yere eleştiriyoruz. Belhanda dediğin adam kariyeri boyunca sadece Montpellier'de başarılı olmuş ondan sonra düşüşe geçmiş (muhtemelen iş ahlakı sıkıntılı) sıradan bir oyuncudur. Konoplyka Schalke den dehleniyormuş yok vasatmış senin Belhanda Schalke de ne yapmış acaba çok mu başarılı olmuşta bana Belhanda'yı savunuyorsun. Bana göre Konopylanka çok daha iyi bir oyuncu ve gittiği takımda daha fazla katkı sağlar. Kaldı ki bizim takımda 10 numara eksik değilken asıl mevkisi sol kanat olan Konoplyanka her türlü Belhanda'ya göre daha mantıklı bir hamle olurdu. Bruma'nın yerini fazlasıyla doldurur çünkü futbolu aklıyla oynuyor. Bir de Schalke Konoplyanka'yı sözleşmesindeki madde gereği mecburen satınn aldı ama geçen sene teknik direktörle sorun yaşadığından belki bu sene kulüp göndermek istiyordur belki de yeni hoca kalsın diyebilir o yüzden yok dehlendi yok orda ne yaptı demenin bir anlamı yok. Birde kendimle çelişiyormuşum bak sen hangi cümlemden bu kanıya vardın acaba çok merak ettim. Sen zaten yazdıklarınla baştan aşağa çelişiyorsun Onur kardeşim.
Demişsin ki sırf Sneijder'in yerine alındı diye bu kadar patırtı çıkartıyorsunuz. Haklısın o yüzden söylüyorum. Çünkü senin kadronda Sneijder gibi bir değer varken ve Belhanda'dan çok daha kaliteli bir oyuncu iken niye 8-10 milyon avroyu bu mevkideki sıradan bir oyuncuya yatırıyorsun. Sen bunun nasıl mantıklı olduğunu düşünüyorsun açıkcası ben anlayamadım. İleri dönük bir hamle yapmak istiyorsan fırsat transferi olursa(şu anki verilen paranın yarısı olabilir) ucuza alınan bir Belhanda'ya hayır denmez ama bu adam bulunmaz hint kumaşı değil 10 milyon avroya çok daha iyi oyuncular alınırdı yada genç bir yeteneğe yatırım yapılabilirdi. Biz hersene her mevkiye 8-10 milyon avro bütçe ayırabilecek bir kulüp değiliz. Bu sene yapılan hamleler şayet uzun vadede bize katkı sağlamaz ise sen gör o zaman kulübü ne hallere düşecek. Bu paralar az buz değil hata kaldırmaz. O yüzden Belhanda büyük risk.
Sonlara doğru yazdığın yazılarda zaten Belhanda'nın aslında büyük risk olduğunu çokta gerekli olmadığını önceki yazdıklarınla çelişerek söylemişsin, o yüzden o kısma ayrı bir cevap yazmayacağım.
Bir de demişsin ki Belhanda'ya verilen paralar aşağı yukarı belliyken şimdi
''İlk defa duymuş gibi avvv ovvv yapıyorsunuz''. O zaman bu paraları duyduğumuz da tepkimizi söyledik şimdi iş resmiyete dökünce de iki kelam edeceğiz, bunun içinde senden icazet alacak değiliz. Bu adama verilen bonservis parası da yıllık ücreti de çok aşırı para ve değmez.
Senin kadronda Sneijder varsa 10 numaraya 10milyon avro para verip oyuncu alınmaz. O paraya biraz daha ekle ön libero al, defans oyuncusu al yada kanat oyuncu al.
Sneijder'in değerini gidince anlarsınız.
@
Onur Adıbelli bir önceki transfer nöbetine yazmışsın telefondan cevap veremedim sonra da yeni sayfaya geçilmiş, burdan cevabımı vereyim.