Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erol Kaynar: Galatasaray son yıllar Sneijderi harcadı, kullanamadılar.

Emre Bol: Yurtdışına gidince millet Serdar Azizimi tanıyacak allah aşkına, bırakın kalsın Sneijder.

Heralde Cenk Ergünün sezon sonuna doğru Whatsapp mesajları sızdırılmıştı. Orda bile 10 numara arıyorum yazmıştı Cenk Ergün. Ardından ciddi maliyetlere Belhanda geldi. Bu kadar para ödeyip farklı pozisyonlara düşünmez yönetim ve Tudor.
Sneijder gitti, ilerde çok pışman oluruz. En azından şu UEFA sezonunda bizle olsaydı.

Iyi akşamlar

Fb li paralı kalemşörler övmeye başlamışsa snejider konusunda düşünmeye gerek var

Semih VAİZOVİĆ‏ @vaizovicsemihh 6 sa.6 saat önceDaha fazla

Galatasaray, Nijmegen'den 17 yaşındaki (MC) Ferdi Kadıoğlu'nu kadrosuna katmak üzere.

ferdi aslan filanda paylaşmış twitterda tr ye pasaport almış geldi heralde beşiktaşlılar ağlıyor şuan cenk ergüne sövüyorlar fetöden alınmalı demiş biri hahahaha :D

Doğru düzgün takım kurarlarsa snayder gonderilmeli

Saçma sapan adamlara para saçacağımıza Acerbi'ye çökelim 7*8 hazır ortalık karışıkken al getir

Serdar-Acerbi-Maicon üçlü defans oynarız işte hiç beklere filan girmeden ...

brezilyalıda değil niye böyle bu adam :D
Bilmiyorum, izni isteyen Sneijder'sa isteyebilir, hakkıdır. Selçuk da ister, ona da ses çıkarmam şahsen. Sorun izni verende. Hatta ben direk yönetimin "kadro planlamasında yoksun, gelme" demiş olabileceğini de düşünüyorum.

Yalnız Sneijder geldiğinden beri ilk defa doğru transferler yapılırken onun gönderilmesine acayip üzülürüm. Kaç yıldır orası burası eksik takımla, 5 IQ'lu adamlarla top oynamaya çalıştı. Şimdi doğru dürüst 3-5 tane adam geliyor ama Sneijder yok.

Acerbi: "Galatasaray ve Zenit'in benim için yarışıyor olması çok hoş. Hangisine gideceğimi şu an bilmiyorum" (TMW Radio)

hımmm,devre arasını bekle kardeşim.pok mu var zenite gidecek...

Hoaydaaaaaa sözleşme fesih ise gelsin.

Mantıklı. Sneijder gibi elit bir oyuncuya "gel Temmuz ayında sezona başla" mı diyeceğiz?

Diyemiyorsak büyük kulüp degiliz o zaman.

Bir takimda bu anlamda ayricalikli futbolcular varsa, basarinin gelmesi mümkün degil. Örnegi yok.

Ronaldo´nun gec geldigini, Messi´nin gec geldigini hic duymadim, okumadim. Sneijder kim?

@Ömer Tuğrul Yılmazer

Haginin forması ayrıyetten :asd22:

1850866_obd84.jpg

Müthiş değerliymiş gerçekten. Kıskanmadım desem yalan olur.

Diyemiyorsak büyük kulüp degiliz o zaman.

Bir takimda bu anlamda ayricalikli futbolcular varsa, basarinin gelmesi mümkün degil. Örnegi yok.

Ronaldo´nun gec geldigini, Messi´nin gec geldigini hic duymadim, okumadim. Sneijder kim?
Duymaman ve okumamanın nedeni, o oyuncuların kulüplerinin zaten onları geç çağırması. Sneijder elit bir oyuncudur, onu yeni transferlerle ilk günden haşır neşir yapmak ayıp olacaktır. Yeni transferler ilk olarak takıma alışsınlar, ayrıca bi idman sistemi otursun, ondan sonra Sneijder gelir. Takımın sezonu erken açacak olması Sneijder'in problemi değil, hatta oynanacak her ekstra ön eleme maçı için Sneijder'dan özür dilenmeli ve ailesi özel uçakla onun yanına getirilmeli istediği takdirde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt