Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen transferleri ver xenkdas aksam aksam beklemeyelim

Bein: Cristiano Ronaldo takımı Real Madrid'in kampına ligin başlamasına yakın katılacak. İlk haftaları kaçırma ihtimali var.

Vanquieror
Pasalic
Corchia

Bu 3 adami bu hafta bitirirler gibime geliyor.
Lemina buyuk surpriz olur.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Lemina gelse,Asamoah'tan daha çok sevinirim. Bide mevkisi belli olmayan adamları sevmiyorum.Sol bekmi,açık mı yoksa ön liberomu?

Aşkın Ateş bombaları patlatmış.

Göksel Gümüşdağ: Cengiz'e Avrupa'dan 4 teklif var. Ancak değerlendirmeyi düşünmüyoruz. 1-2 sene daha bizimle kaldığında daha büyük sıçrama yapacağını düşünüyoruz.

Asamoah'ın avradı Yolanthe yenge ile bir konuştursaydık. Bok var İtalya'da sanki Victoria Secret mankeni kezo!

Lemina'yı ilk Bein vermişti. Kono'yu da. Bu sene Bein fark yarattı. Uluslararası kurum olmanın hakkını umarım gelecek sezon yayın ve programalrda da verirler.

Konoplyanka ile halen ugrasiliyorsa var demek ki bir ihtimal.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Lemina veya Pasalic'i Tudor arayarak: ''Bu sene önemli bir takım kuracağız. Yatırımlarımız bu yönde. Maicon, Belhanda, Gomis, Konoplyanka gibi önemli oyuncuları transfer ettik. Tempolu, Avrupa'da gerek bu sene, gerek önümüzdeki senelerde yenilmez bir takım oluşturuyoruz. Hem iyi paralar kazanacaksın hem de bir dünya markasında önemli bir parça olacaksın. Ben Igor Tudor'um. Teknik direktörlük kariyerimde çok iddialıyım ve Galatasaray ile birlikte bu iddiamı ispatlayacağım. Benimle çalışmak ve bu büyük takımın parçası olmak ister misin?'' derdim. Kabul etmeyenin zaten çok daha büyük beklentileri vardır. Ki bu oyuncular daha büyük takımlarda önemli parça olacak oyuncular değiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt