Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semih ilk 11 oyuncusu olacaksa Tudor sezonu tamamlayamaz. Not alın bunu.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

ÖNEMLİ BİLGİ: Gäel Clichy sirf Başakşehir için Istanbul'a gelmedi. Çarşamba günü Cenk Ergün ile Galatasaray için görüşecek.

yahu su glichy olayi cok abartildi.
adam gittikce düsüste bonservisi 5 milyonlara kadar düsüyor.
gecen sezon 25 mac 1 gol, asistide yok.
ayni pepe gibi, maiconmu pepemi deseler maicon derim yasindan dolayi.
vardir bizimkilerin alternatifi.
dedigim gibi bizimkiler genc oyuncularin pesinde, yasli bonservisi elinde olan oyuncular degil.
bence dogru yoldalar. tabiki gelen oyuncularda belirleyecek dogru yolda olup olmalarini.
ama glichy gelse karsi olmazdim o ayri bi mesele.

Clichy gelse çok iyi olurdu. Tudor sol bek mevkisine takviyeyi çok gerekli görmüyo modunda değildir umarım. Bek mevkisi idare edilecek bi mevki değil bana göre. Buradaki adamların kalitesi oyunu açmak ve ilerideki adamları rahatlatmak adına çok önemli.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlairn bekleri caicara clichy
Bizkmki tarik carole

ÖNEMLİ BİLGİ: Gäel Clichy sirf Başakşehir için Istanbul'a gelmedi. Çarşamba günü Cenk Ergün ile Galatasaray için görüşecek.
Çok inandık, evet.

Clichy gelmese de olur bence ahlık vahlık bir durum yok, orta saha alsın bu gerizekalılar parayı bitirmeden en azından. Bana kalsa hiç harcamamaları idi ama madem harcadılar artık orta saha ve yeni hoca alsınlar bu Hırvat Hamza'dan yol olmayacağı çok açık.

Kaynak burda arkadaşlar

Alf ÖZKAN‏ @AlfAgent

Çakal Göksel Gümüşdağ bizim saf Dursun'u kesin arayıp aradan çekil demiştir. Bizimkisi de nasıl centilmenim ama tiplerine girip kabul etmiştir. Yoksa Clichy'i almamamızın başka bir nedeni olamaz.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt