Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor, vatandaşı Marco Pjaca için eski kulübü Juventus ile iletişime geçti.

pjaca h.o

Herşey olaabilir bu durumlarda. Adamın menajeri Adebayor ile aynı. Adebayor ile arkadaşsa, Fransa'dan çok oyuncu geldiğini görünce ikna olmuş olabilir. Bir de CL filan ayağına gelmiştir buralara.

Olabilir

Ben proje sunulmus olabilir diyorum,bu tarz mütevazi takimlar sampiyonluk hedefi gibi projeler sunarak yildiz oyunculari ikna edebilir,az önce bir arkadasa Bunu anlatmaya calisiyordum ama kendisi katilmiyor.

Biz alsak 3.350 maaş 2,5 imza puan başı 5 cl primi 500 şampiyonluk primi 500 oynadığı her 20 maç için 300 olmak üzere toplam 6-7 öderdik.

Bu imza parasıda yeni çıktı anasını satayım bi yasa bişey çıkarsalar sınır gelsin.madem futbolcıyu koruyosun 6 ay kala sözleşme hakkı gibi yasalarla o zaman takımlarıda korusunlar kime ne tutturursa gidiyor

Muslera
Linnes Serdar Maicon Carole
Leş Tolga
Sinan Belhanda Rodrigues
Gomis

Sezonun ilk resmi maçına buna benzer bir 11'le çıkacağız gibi görünüyor. 20 milyon Euro bonservis ödeyip, geçen seneyi 4.bitiren takımdan bile kötü bir ilk 11 oluşturmak çok büyük başarı. Böyle bir şeyi ancak ismini anmak istemediğim yağlı suratlı köylü başarabilirdi.

Tudor'a da ayrı parantez açmak lazım. Bu kadar eksik varken 10 milyona Belhanda'yı aldıran adama çok ciddi şüpheyle bakarım. Bir de 10 numarayı vereceklermiş. Sneijder gibi bir karizmadan sonra elin arabı giyecek 10 numarayı...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt