Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle dediğine göre sana belirli bir süre tatil verilse, arkadaşların için tatilin 1 haftasını geri çevirip erken dönerdin heralde milli mesai olmasına rağmen.

Milli Mesai sadece Sneijder icin mi gecerli

Daha once de yazdim selcuk cöpü milli takim ile son macini Kosova deplasmaninda 11 haziran'da yapti

Sneijder ise 9 haziran'da

Fas'a gitti geldi diyeceksin de ligin sadece son haftasi mi sayiliyor,sezon genelinde sneijder'dan daha fazla maca cikan isimler var

Kalitesi tartisilmaz fakat bu izin isinde bos yere Sneijder'in hakli durumda oldugunu savunmayin

bizimkiler bonservisini verecek kimse para ödemez bu saaten sonra.
bizimkilerde maasindan kurtulmak istiyor.
yani 0 elde var 0.

6.lık
4.lük

İnş. ilk 3'e gireriz bu sezon.

Tudor Sneijder ile antrenman yapmak istemiyor! Anlayın artık, keyfinden gelmiyor sanki.

adam futbolu bırakmış garsonluk yapıyor helal olsun ya bizde etrafına takımlar kuralım forumcak :D

Sneijder olayı sıktı
Şu resimleri görünce artık oluruna bıraktım

TapaTalK

Tudor Sneijder ile antrenman yapmak istemiyor! Anlayın artık, keyfinden gelmiyor sanki.

gelsin kamptan kovan mı var yapmayın etmeyin adamın umurunda değil takım, bak umurunda olan adam gibi adam muslera daha da uzaktan zamanında gelip kampa geliyor.Siz hala yok yönetim / tudor istemedi diyorsunuz sneijder adam olsa TARAFTAR istiyor diye gelir kampa köpek gibi çalışır ne tudor ne yönetim kalır. AMA İSTEMİYOR işte.

İleriye Konoplyanka, Ben Arfa yada bu oyun stilinde bir oyuncu gelirse, merkez orta sahayada kaliteli bir b2b+ Vainqueur gelirse Sneijderi aramayacağımız gibi oynayacağımız futbol taş gibi olur.
Zımba gibi kadro kurmuş oluruz.

Yani Sneijder giderse bittik öldük bizlik bir durum yok.

Sneijder giderse, Emre Akbaba gelir diyordunuz öyle bir şey olmadığı da ortada o yüzden bence gitmesi daha hayırlı olacak.

Güzel hatırlayalım kendisini.

maicon gelir gelmez savunma oyunculara liderlik yapiyor diye haber yapmisti nevzat.
sneijder garsonlara liderlik yapir, ne diyek. :asd22:

yinede her habere inanmamak lazim.

C8lhHQyXcAEh--I

Evet yavas yavas Sneijder icin veda sozleri alalim

Hersey icin tesekkurler WS10!

Gece gece yonetim de sneijder de sovdurecek kendisine..biri kampta olmasi gerekirken tatilde biri transfer yapmasi gerekirken tatilde biz takiyoruz bir tek sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt