Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çoluk cocukla ugrasacak halimiz yok atalay matalay kim çıkmış altyapıdan ardadan sonra düzgün topçu ya belki o stoper çocuktan bi halt olabilir zeki bi cocuk g.tu kalkmaz

Feghouli gelsin arkasına sağlam bir sağ bek + 2 orta saha Avrupa Ligi kupasını getiririz.

Alakasi yok ya. Özel madde koyduruyor ztaen çoğu yabanci oyuncu maaslari 60-90 gün geç yatırıldiginda direkt UEFA'ya basvurup sözleşme feshetme hakları oluyor, tazminat alıp. Sneijder'de vardi galiba bu madde ve eskiden gec odendigi zaman maaslar sorun cikartmamisti. Bize gelmeme sebebi bizden cok daha fazla ucret istemis olmasi ve basaksehir CL falan..

Amacım zaten kulüp yok olup gitmesin.
Hepinizin gözlerine kepenk inmiş.
Kulübün felakete doğru hızla ilerlediğini göremiyorsunuz.

Sürün yağlı surat!

Yahu bırak gözünü seveyim. Senin derdin üzüm yemek değil hatta bağcıyı dövmek değil o kadar şahıs odaklısın ki bağcı gebersin kulübü de yanında götürsün sen ne güzel ben haklı çıktım diye burada övünür durursun. Memleketin insan manzarası her şey şahıs odaklı anasını satayım...

Kulüp felakete ilerliyormuş... Çok şükür 2 yıldır felaketi gördük zaten kime anlatıyorsun bunları? Millet şurada eldeki malzemeyle iyi bir şeyler yapılabilir mi diye kafa patlatıyor, senin gibiler de her şeye şahıs odaklı baktığı için kırmızı kar yağsa adamı suçlayacaksınız. Adamı yerden yere vur ama doğru sebeplerle vur kafanızdan bir şeyler uydurup tek bir adama mal ediyorsunuz. Bir başkan kulüp için bu kadar önemli olsaydı Avrupa kulüpleri futbolcu değil başkan transfer ederdi. Bırakın artık şahıs odaklı bakmayı.

Feghouli'nin ardından ben güzel bir Sağbek hayal edeyim . Zappacosta'yı istiyoruz Dursun başkaaan...

Saat 2 gibi bjk pepe'yi açıklar
Bize gelse 2-3 sene istikrarlı bi defans hattımız olurdu.

TapaTalK

Uçmayalım arkadaşlar beklentiyi her zaman düşük tutacaksın ne oynayacağımız belli değil sadece koşarak şampiyon olamazsın.

Yahu bırak gözünü seveyim. Senin derdin üzüm yemek değil hatta bağcıyı dövmek değil o kadar şahıs odaklısın ki bağcı gebersin kulübü de yanında götürsün sen ne güzel ben haklı çıktım diye burada övünür durursun. Memleketin insan manzarası her şey şahıs odaklı anasını satayım...

Kulüp felakete ilerliyormuş... Çok şükür 2 yıldır felaketi gördük zaten kime anlatıyorsun bunları? Millet şurada eldeki malzemeyle iyi bir şeyler yapılabilir mi diye kafa patlatıyor, senin gibiler de her şeye şahıs odaklı baktığı için kırmızı kar yağsa adamı suçlayacaksınız. Adamı yerden yere vur ama doğru sebeplerle vur kafanızdan bir şeyler uydurup tek bir adama mal ediyorsunuz. Bir başkan kulüp için bu kadar önemli olsaydı Avrupa kulüpleri futbolcu değil başkan transfer ederdi. Bırakın artık şahıs odaklı bakmayı.
Avrupa kulüpleri başkan değil.
Sportif direktör transfer ediyor ve başkan da bu adamın işine hiç karışmıyor.
Her şeyin hesabını ondan soruyor.

Bizde ise 4 senedir kulüpte ne olduğu belli olmayan cenk diye biri sanki kendi parası gibi önüne gelene milyonları saçıyor.

Azıcık düşünseniz sizde bu transfelerin geleceğimiz adına bi işe yaramayacağını göreceksiniz.

Senede 21 maç ortalama ile ilk 11 oynamış 28 yaşında kanat oyuncusunu alipta ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Hadi diyelum 1 sene hayvan gibi oynadı peki ya sonra?

Sürün yağlı surat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt