- 2 Temmuz 2011
- 132.822
- 55.652
- 5.338
bu sergen de rakipler kapa bildirse inanmıyo bizim için fotomaç haber yapsa geldi muamelesi yapıyor zuahahah
ahaha dogru bi yana da.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sergen de rakipler kapa bildirse inanmıyo bizim için fotomaç haber yapsa geldi muamelesi yapıyor zuahahah
ne yapacan pepeyi sen GS transferlerini takip et.
Göbeği önden yürüyorOha adam çökmüş la, 15 yaş birden yaşlanmış gibi.
sent via GSC
Bu dursun başkanın büyüklüğünü gösterirfeghouli diye bi topçu alıyoz ama kimsnein şeyinde degil
şimdi birisi biz kimleri gördük hagi geldi bilmemkim geldi feghouli kim diyecekfeghouli diye bi topçu alıyoz ama kimsnein şeyinde degil
iyi uykular.uyumam lazım abi ,uykusuzum.size iyi nöbetler.akşam görüşürüz.![]()
Biraz daha zorlarsa beni yakalayacak Furkan kilo olarak. 35 yaşında gibi duruyor gerçi.bu lavugu hatırlayan?![]()
GSC
Biraz daha zorlarsa beni yakalayacak Furkan kilo olarak. 35 yaşında gibi duruyor gerçi.
HTC 10
şimdi bildigimiz şeyleri yazan biri bu kraker.küçümsenecek biri bile degil.chirices,clichy duyumlarını hatırlıyorum.leminayı fransız kanat oyuncusu diye tanımlamasını hatırlıyorum.ve bi tarafımla gülüyorum.GS sözlük kendine yeni bi şeref aydın arıyo ama bulamamış.yazık.Kraker boyu fazla küçümsüyorsunuz...Bu sezon her dediğini takip ettim eleman kesinlikle uçuk kaçık şeyler yazmıyor...Mesela belhanda gelmeden 1 hafta önce artık bizim oyuncumuz parasından çok verceği katkıyı konuşalım dedi.. Aynı şekilde Gomis ve Maicon transferlerini de Kap açıklamalarından epey önce kesin bizde diye yazdı.. Bu sezon şu 3 isim dışında kimseyi kesin Galatasarayda şeklinde yazmadı.. Imbula-Lemina-Asamoah transferlerinin de aynı şekilde çok zor olduğundan bahsetti..
Ben güveniyorum bu elemana tabi ki kimse %100 tutturamaz ama diğerlerine kıyasla çok daha sağlam bir kaynak
25 26 yaşındaymış daha?Biraz daha zorlarsa beni yakalayacak Furkan kilo olarak. 35 yaşında gibi duruyor gerçi.
HTC 10
quakerboy şu ana kadar şaşırtmadı. egoistlik yaptığını da görmedim.
beinden falan daha fazla güvenirim