Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 cok para, nerden baksan 2'de kiralama ücreti verecez 10 m euro.

direk cengiz ünder alınsa daha karlı olur.
4-4 seklinde falan ödenir heralde tahminen.
Birde dikiş tutturursa kono avrupada az çok spekulasyonlariyla ciddi piyasa yapmış bi oyuncu. Çoğu takimla adi adinildi bir donem burda parlarsa zarar etmeyiz satariz iyi fiyata. Gerci daha adam gelmeden satışını düşünmek

yalnız galatasaray taraftarı kadar kaçık bir taraftar yok :D drogbanın oteli , bu olaylar falan normal değiliz.

Sneijder'de durum şu onlar karşılıklı fesih ile Sampdoria'ya bedavaya gitmek istiyor,biz 3-4 kazanmak istiyoruz bence

Kanoplyanka'nın yıllık 3 m euro isteğine GS 2.2 m euro teklif etti. Görüşmeler sürüyor.

@aziz_ustell

Konoplyankaya kimse 5 milyon üstü vermez. 18 ay taksitle beyaz eşya gibi 7-8'e alırız sadece kontakt kurup teklif iletsek yeterli olacağını düşünüyorum

aca7176f9111093fcdcd2e032f26ff80.jpg

Çevirebilecek var mı

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Google çeviri görselden de çeviriyor
493c75c1ee709dee03d90e5edde9255c.jpg

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aha konoplankayada sallanmaya başlanmış

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dikkat ederseniz sadece G.Saray'ı değil; Leverkusen, Tottenham ve Liverpool gibi birçok kulübü takip ediyor. Anlaşma tamam demek için erken.

@selmanoztrk

Birssy bilmedikleri ne kadar belli yaziya baksana allahim :)

o değil de millet Sneijder 'e sallamaya başlamış yine. bende son 2 yıldır performansını yeterli bulmuyorum istatistiksel olarak takımın en iyisi olmasına rağmen ama son 2 yıldır yanında koşmayan, g*tünü kaldırmayan, boşa çıkmayan tolga, selçuk, yasin, podolski gibi heriflerle oynuyor bu herif. iyi olduğu zaman ise takımda Drogba, Burak gibi aralara kaçan adamlar vardı haliyle futbol oynama isteği bile düşmüş olması gayet doğal.

Sneijder kalitesinde olmayan adamlar için günlerce nöbet bekliyorsunuz, hatta Sneijder kalitesinde birisinin adı çıksa kimse buradan ayrılmaz ama elinizdeki değeri göndermek sizi rahatsız etmiyor. bi dursun görelim yanında Gomis, Belhanda, Maicon, Konop gibi oyuncularla. Ben çok daha farklı bir Sneijder izleyebileceğimizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt