Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanlar italya macinda berbatti. Cekya ve ingiltere maclarinin ilk yarilarinda kotuydu. Cekya ve ingiltere baya pozisyonu harcadi. İspanya portekiz ve makedonya maclarinda iyiydi. Sirbistan macinda vasatti. Mac'a brz baktim da almanya atti atacak gibi

Ikinci yari güclendi Ispanya simdi. Ikidir tehlikeli geliyorlar.

Yalniz Almanlar acayip bisey, nasil milli takimi tam bir turnuva takimi ise kücükleri ayni sekilde öyle.

Marseille to sign William Vainqueur after loan spell | Get French Football News

Buradaki habere göre 3 milyona seve seve satar Roma. Adamlar zaten bedava aldi. Yönetim muhtemelen 2 milyon verelim 1 milyonuda bonus olsun falan diye uzatiyordu mevzuyu. Vainqueur zaten zor bir transfer degil. Bizim alabilecegimiz en kaliteli orta saha Imbula olur ama o is olmayacak gibi görünüyor. Maicon bile birinci alternatif degildi, son ana kadar baska oyuncu baktilar ama kampa acilen bir stoper götürmek gerekti. Maicon da süper oyuncu.

2 bek 2 orta saha gelecekse,4-3-3 oynayacagimiz kesin ozaman

3. Orta saha selcuk veya tolga olur

Marseille to sign William Vainqueur after loan spell | Get French Football News

Buradaki habere göre 3 milyona seve seve satar Roma. Adamlar zaten bedava aldi. Yönetim muhtemelen 2 milyon verelim 1 milyonuda bonus olsun falan diye uzatiyordu mevzuyu. Vainqueur zaten zor bir transfer degil. Bizim alabilecegimiz en kaliteli orta saha Imbula olur ama o is olmayacak gibi görünüyor.
bence tam aradigimiz kan.
sert kesici orta saha.
onun yanina alsinlar leminayi daha gerek kalmaz imbulaya.

Venkuyur maykon gibi bekletiliyor işte. Büyük başkanın ilk hedefi lemina.

vainqueur ve leminaya herkes tav zaten.ersin duzen de bunları işaret etti.

konopliyanka nın resmi twiter hesabını açın altta ki yorumları okuyun gülmekten öldük

Muslera

Juanfran- Serdar - Maicon - Linnes

Vainqueur - Selçuk

Konoplyanka - Sneijder - Belhanda

Gomis​

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

DDl10x4XUAAJqTH.jpg
Rakip forvetler...
a757306e910c833e0a662a5af92a0fd8.jpg

Ya bu dinamo kiev 9 milyon istiyordu belhanda icin,biz bonuslarla beraber 10 milyon'a almayi nasil basardik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt