Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün bi gif atmisti konop twitterde, demek aşağılamak icin degil.
biz yanlis anlamisiz.

DDmSW0EWsAE2FUd.jpg:large

Yüzünden okunuyor reyiz :)

Kono ve lemina ve mutlaka alınmalı , beklerde scout transferi olursa cok sevinirim

olm konipilankanın işi yok twit başında ona buna layk mı dağıtıyor yav. adam ortamlardadır suan.
hesabını kım bılır kım yonetıyor

Reis aktif değil zaten 100 küsüt twit atmış 100 küsür twit beğenmiş. 8 bn takipçisi var.

Konop bitmiş diyebiliriz.

Konoplyanka bedavayken kuşlar ölüp bitiyordu alalım diye. Şimdi Dursun başkan 10 m basıp alırsa hepsini kalpten öldürür

Hangi tip olaylar büyük zarar veriyor?

Her sezon net 2 hafta gec gelmesi kafasina göre mesela. Istedigi zaman cosmasi, istemedigi zaman sahada yürümesi mesela.

Diyorum ya, bu gözler Gheorge Hagi´yi gördü. Simdi 15- 20 yas arasi olanlar bilmez o detaylari. Hagi tam bir profesyoneldi.

Zamaninda gelir, antrenmana önceden gelir, en son cikardi, genclerle ilgilenirdi, ciddiyetsiz oynadigi tek maci yoktur.

Senin arkadaslarin antrenmana baslayacak, sen striptizci oynatip paylasacaksin. Saygisizlik. Ciddiyetsizlik.

Sneijder büyük futbolcu, tartisamayiz. Tartismiyorum zaten. Ama ciddiyet olmazsa, arkadaslarina saygi olmazsa, basari gelmez.

kim ne söylesin birader sinirliyim zaten rezillik ya efese gitsin avrupaya gitsin ne işi var fenerde adilik bu

Hacı ben de sinirleniyorum bu duruma ama profesyonellik yani. Babalarının hayrına oynamıyorlar sonuçta. Yönetim adam olsaydı bu takım 3 senede bu kadar prestijini kaybetmezdi.

Konoplyanka sol kanat oyuncusu,sagda oynayamaz.

Bruma'nin yerini doldurur,hatta son vurus olarak bruma'dan iyi.

Topa soyle gelen adam olmadigi icin 2 senede 100 tane gol yedik. Rakip olsan bi tirsarsin rakiplere semih mi bu mu diye sorsalar herkes semihi secer niye cunku herif gozunu kapatip kosuyor.

Stoper ve orta saha biraz(p.c) olacak olmali. Aynisi selcuk icinde gecerli miymiy takildigi surece isimiz zor.

konoplanka gelsın hagi gibi olur bızde

Sampdoria ile anlaşmaya varan Sneijder, sözleşmesini feshetmek için Galatasaray yönetimiyle salı günü bir araya gelecek. (via @DiMarzio)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt