Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nevzat birazdan damlar twittera vaziyet alın

Adam yarın tüm fotoları silip takipçileri engellese çok gülerim ya ama o ihtimal bile komik duruyor kesin yok etmeye çalışmazlar twitterdan

Bu kadar oyuncu aliyoruz nerde oynayacak Bu cocuklar üst üstemi oynatalim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Ben menajere 3 milyon euro teklif ettim beyler.Benden baska yazan varsa fazlasini yazmayında tok alıcı oldugumuzu anlasin hergele

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina - Selçuk orta sahası zayıf kalır. Tolga - Lemina orta sahası da bence tam olmaz , içime sinmiyor.

İmbula-Lemina veya Vainqueur-Lemina orta sahasını yapsınlar bu iş huzur içinde çözülsün. Lemina yerine Badou da kabulümdür...

Heyecanlandım valla..

Cok iyi adamların bizimle anılması bile guzel. Lemina, Vanquer ve sagbek gelsin yeter.

Bu kadar buyuk rakamlara karşı olsam da, Ligde ve Avrupada çatır çatır top oynayan, rakiplerini ezip geçen bir takımın hayalini görmeye başladım. :))

Kafayı yedik galiba :))

geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kieve zaten artık kimlikle gidilebiliyor Konoplyanka billur geçiyorsa çok pis dayak yer. Futbolun holiganlığını en baba yapanda Galatasaray taraftarıdır. Bunu da bilsin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DDmpmGlWAAE9KUS.jpg

Bunu da beğendi :D

YouTube

Adamda tam gözlerimizin pasını silecek cinsten bir yıldız hakkat.Gelirse Dursun kendini fersah fersah aşmış olur.

Beklere de clichy dani alves gelse fena olmaz diyen var millet kafayı yedi:)

dursun sneijderi belese satarmı acaba ? tahminimizden dahada embesilmidir ki

K10o iyi transfer, hayırlı uğurlu olsun. Cillop gibi hemde. Şimdi defansif orta sahayı ve bekleri güçlendirme zamanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt