Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina - Selçuk orta sahası zayıf kalır. Tolga - Lemina orta sahası da bence tam olmaz , içime sinmiyor.

İmbula-Lemina veya Vainqueur-Lemina orta sahasını yapsınlar bu iş huzur içinde çözülsün. Lemina yerine Badou da kabulümdür...

Benim aklımdan da Lemina-İmbula-Belhanda üçlü ortasaha hattı geçiyordu. Lemina tuzlu kaçar yahut gelmek istemezse bonservisi elinde Andre Castro' ya da hayır demem doğrusu. Sınırlı kaynağı hesaplı kullanmak lazım, diğer mevkiilere para kalsın, di mi ama?...

KAP bildirimi yapmayı bilen varsa O isi de halledelim yönetim Lemina ve bek transferine yogunlassin hic yorulmasın

Ben menejeriyle görüsüyorum Sen bi zahmet saglik raporuna göz at. Yarin Gelsenkirchene hareket ederim. Birisi ciksin basina saçma sapan Kara karistiracak aciklama yapsin bi zahmet.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

EVET arkadaslar artık kono geldı bu saatten sonra gelmemesı zor

Transferde tek engel

DDmiQXNWAAANi3a.jpg:large

Çok sağlam transfer olur Konop gelirse. Tam bizim ligde estirecek tipte adam. Kiralık + opsiyonlu ayarlayabiliriz.

Wesleyde kalsın artık.Belhanda, wesley, kono, Gomis hücüm hattıyla kırmızı nokta koyması lazım Beinsportsun her maç.:D

Konoplyanka gelmezse söverim diyen babayigitler varmi

Liste hazirlayalim simdiden sirayla söveriz

Finansal Fairplayin Bu aralar iyice arouna kone duk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt