Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim aklımdan da Lemina-İmbula-Belhanda üçlü ortasaha hattı geçiyordu. Lemina tuzlu kaçar yahut gelmek istemezse bonservisi elinde Andre Castro' ya da hayır demem doğrusu. Sınırlı kaynağı hesaplı kullanmak lazım, diğer mevkiilere para kalsın, di mi ama?...

Castro dediğin Kasımpaşa'daki ise Göztepe imzaladı onunla hocam. Selçuk Şahin ve Yalçın Ayhan'la da anlaşmışlar galiba... Ama sorun değil bulunur adam yeterki yönetim bu standartlarda devam etsin...

Çok heyecanlanmayın, yatın uyuyun. Korum kono ya, sağlığınız, işiniz daha önemli

Adam bu kadar ilgi üzerine schalke teknik direktörüne küfürü basıp bedava gelecek :D :D :D

DDmvZAGXoAET17s.jpg

nabio la bu

Castro dediğin Kasımpaşa'daki ise Göztepe imzaladı onunla hocam. Selçuk Şahin ve Yalçın Ayhan'la da anlaşmışlar galiba... Ama sorun değil bulunur adam yeterki yönetim bu standartlarda devam etsin...

Deme yaw?. İki gündür takip edemedim piyasayı, haberim olmamış. Hakikaten iyi adam, Kasımpaşa hedef büyüttüğünde ciddi maliyetle almıştı zaten. Neyse sağlık olsun, Göztepe' nin ligde tutunabilmesini isterim, onlara hayırlı olsun...

Bence naber nasilsiniz nasi gidiyo ortam nasil gibi bir post atmis beyler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt