Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizi cok iyi trolluyor be
Bence bu adam bizim taraftarin ümitleriyle oynuyor. Pek tekin bir adam degil.
Simdide kolunda çantasiyla çekilmis bir fotosunu paylasti yorumada El sallayan emoji koydu Noluyo laaaaaan
Kooooooonooooo
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Simdide kolunda çantasiyla çekilmis bir fotosunu paylasti yorumada El sallayan emoji koydu Noluyo laaaaaan
Kooooooonooooo
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Schalkeye gönderme yapıyor yol fotosu da baya manalı yola çıktım gidiyorum elveda schalke der gibi gözüküyor![]()
abiler bu herifin instada 285k takipçisi var twitterda 8k
ukraynada twitter yasaklı mı nedir
ağam bizle eğleniyi
tamam ya girgir geciyor.
inanmayin.
Ama kritik nokta şu fener orta sahaya 16 m € bonservis vererek Ozan ve Josef'i getirdi o seneValla o işler öyle olsa Fener iki sezon önce şampiyon olurdu Nani, Rvp, yanlış hatırlamıyorsam Kjaer falan filan yani boşuna havaya girmeye gerek yok doğru hamleleri yapmak kadar doğru hoca ve takım kimyasının da olması önemli. Hoca doğru mu şüpheli? Kimya doğru mu şüpheli net olarak beklerimiz yok orta sahamız yok hala ve haberler doğru ise yine ısrarla sol kanat alıyoruz.
Tribun Dergi @tribundergi 1 min
e yuh artik, dün aşağılayıcı gif paylasti.Schalkeye gönderme yapıyor yol fotosu da baya manalı yola çıktım gidiyorum elveda schalke der gibi gözüküyor![]()