Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizi cok iyi trolluyor be

kiralik gelecek heralde bu.
nasilsa schalkede yapamadi.
bakalim.

abiler bu herifin instada 285k takipçisi var twitterda 8k

ukraynada twitter yasaklı mı nedir

ağam bizle eğleniyi

ZxTinN5K_bigger.jpg
Tribun Dergi‏ @tribundergi 3 dk.
Galatasaray taraftarı, Konoplyanka'nın menajeri Viktor Fomenko'nun bu tweetine yüklenmeye başladı

:asd22:

Simdide kolunda çantasiyla çekilmis bir fotosunu paylasti yorumada El sallayan emoji koydu Noluyo laaaaaan

Kooooooonooooo

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bu adamı schalke daha yeni almadımı hemde 12 milyon vererek neden satsınlar ki ? balon gibi haberler

Valla o işler öyle olsa Fener iki sezon önce şampiyon olurdu Nani, Rvp, yanlış hatırlamıyorsam Kjaer falan filan yani boşuna havaya girmeye gerek yok doğru hamleleri yapmak kadar doğru hoca ve takım kimyasının da olması önemli. Hoca doğru mu şüpheli? Kimya doğru mu şüpheli net olarak beklerimiz yok orta sahamız yok hala ve haberler doğru ise yine ısrarla sol kanat alıyoruz.
Ama kritik nokta şu fener orta sahaya 16 m € bonservis vererek Ozan ve Josef'i getirdi o sene :D :D :D

Orta sahayı iyi kurmadıktan sonra kimi alırsan al o takımdan bir halt olmaz en kilit mevkii

O yüzden ben bizim orta sahaya yapacağımız transferi çok merak ediyorum en çokta o transferi bekliyorum, eğer orta sahaya da 1-2 nokta atışı transfer yaparsak, ligde banko şampiyon oluruz.

Hele Kono ve Lemina yada iki yönlü iyi bir başka orta saha gelirse Avrupa liginde de şansımız baya artar.

Orta saha transferlerini bir görelim işte orası kritik

Tribun Dergi‏ @tribundergi 1 min

Konoplyanka, Galatasaray taraftarlarının tweetlerini; Muzzi Özcan, Emre Mor'un Fenerbahçe formalı tweetlerini favlıyor. Gece yanıyor.

1f525.png
1f525.png
1f525.png
1f525.png
1f525.png
1f525.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt