Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konoplyanka, Galatasaray taraftarlarının tweetlerini; Muzzi Özcan, Emre Mor'un Fenerbahçe formalı tweetlerini favlıyor. Gece yanıyor.????????????????????????????????????

yine negatif enerji yayıcam diyorsun yani pesimist adam

Su mesaj screenshotlari falan var ya onlara photoshop bile gerekmiyor Paint denen dandik program ile bile iki dakika da hazirlarsin.

Ha bence cok takilmamak lazim bu sosyal medya olayina, malum cogu kez yasadik simdiye kadar. Meunier, Gignac falan da her yazilani begeniyordu.

Ben olsam ben de begenirim falan taraftar yüklü halde ilgi gösteriyor sana sonucta.

Bu fotodan ve emojiden cok derin manalar çıkardım.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tribun Dergi‏ @tribundergi 1 min

Konoplyanka, Galatasaray taraftarlarının tweetlerini; Muzzi Özcan, Emre Mor'un Fenerbahçe formalı tweetlerini favlıyor. Gece yanıyor.

1f525.png
1f525.png
1f525.png
1f525.png
1f525.png
1f525.png

muzzi daha önce de begendi fenerlilerin twitlerini,emre transferi zor

Yarin beinsports konoplyanka ile ilgili haber girerse bize h.o demek düser

@tribundergi adlı kullanıcıya yanıt olarak
Birader hani kusura bakmayında Konoplyanka-Belhanda-Rodrigues-Gomis hucum hattini bu ligte ne yapacaksiniz bokunu cikarmayin artik **

:asd22::asd22::asd22:

e yuh artik, dün aşağılayıcı gif paylasti.
hersey beklerim bunlardan.
inanmayin renktaslar üzülen siz olursunuz !

Üzülecek bir durum yok ama olursa iyi transfer olur. Schalke zorunlu olduğu için otomatik opsiyonu kullandı ama schalke aşırı mutsuz ve schalke de onu istemiyor açıkçası 1.5-2 m euro kiralama bedeli ve 7-8 opsiyonla alabiliriz güzel de transfer olur. Oyun stili bakımından renk katar ve hırsıyla da takımı taşıma özelliği de var :oley:

Su mesaj screenshotlari falan var ya onlara photoshop bile gerekmiyor Paint denen dandik program ile bile iki dakika da hazirlarsin.

Ha bence cok takilmamak lazim bu sosyal medya olayina, malum cogu kez yasadik simdiye kadar. Meunier, Gignac falan da her yazilani begeniyordu.

Ben olsam ben de begenirim falan taraftar yüklü halde ilgi gösteriyor sana sonucta.

işkembeden sallama yine ezbere konuşuyorsun adam dm lerin fotosunu favlıyor gir bak dalga da geçiyor olabilir de yalan yanlış bilgi verme

muzzi özcan fenerliymiş bu arada,öyle bi twiti de begenmiş

Lan zamaninda aynisini Sevilla icin yapmis
önce like sonra transfer olmus
cidden geliyor galiba

Selam Östersunds naber?

Yakinda Redtube de

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt