- 31 Aralık 2015
- 14.725
- 9.625
- 1.588
Konoplyanka, Galatasaray taraftarlarının tweetlerini; Muzzi Özcan, Emre Mor'un Fenerbahçe formalı tweetlerini favlıyor. Gece yanıyor.????????????????????????????????????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfür edin, ne gaz verip duruyorsunuz yavşağa sanki bedava gelecek. Sonra o kıvırsın siz izleyin. Mal mısınız arkadaş çözemedim
yine negatif enerji yayıcam diyorsun yani pesimist adam
muzzi daha önce de begendi fenerlilerin twitlerini,emre transferi zorTribun Dergi @tribundergi 1 min
Konoplyanka, Galatasaray taraftarlarının tweetlerini; Muzzi Özcan, Emre Mor'un Fenerbahçe formalı tweetlerini favlıyor. Gece yanıyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Simdide kolunda çantasiyla çekilmis bir fotosunu paylasti yorumada El sallayan emoji koydu Noluyo laaaaaan
Kooooooonooooo
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
sakin renktaş benim twitterim yok bile zaten bir şey göndermiyorum![]()
bu adamı schalke daha yeni almadımı hemde 12 milyon vererek neden satsınlar ki ? balon gibi haberler
e yuh artik, dün aşağılayıcı gif paylasti.
hersey beklerim bunlardan.
inanmayin renktaslar üzülen siz olursunuz !
Su mesaj screenshotlari falan var ya onlara photoshop bile gerekmiyor Paint denen dandik program ile bile iki dakika da hazirlarsin.
Ha bence cok takilmamak lazim bu sosyal medya olayina, malum cogu kez yasadik simdiye kadar. Meunier, Gignac falan da her yazilani begeniyordu.
Ben olsam ben de begenirim falan taraftar yüklü halde ilgi gösteriyor sana sonucta.
muzzi özcan fenerliymiş bu arada,öyle bi twiti de begenmiş