Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabaha Konoplyanka Kap ile uyanmak dileğiyle herkese iyi geceler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

................ Vainqueur...........
....... Belhanda.....Sneijder ........
Sinan............................Konoplyanka
.................... Gomis............................

Böyle de çok ofansif oluyor aga çıkamadım işin içinden bir türlü. Gönlüm Sneijder in gitmesini istemiyor hiç. Belhandaya da yer açmaya çalışıyorum ama yok olmuyor pfff

4c8b0f9ec32c04c8b8dd2da1374215e0.jpg

................ Vainqueur...........
....... Belhanda.....Sneijder ........
Sinan............................Konoplyanka
.................... Gomis............................

Böyle de çok ofansif oluyor aga çıkamadım işin içinden bir türlü. Gönlüm Sneijder in gitmesini istemiyor hiç. Belhandaya da yer açmaya çalışıyorum ama yok olmuyor pfff

Sinan olmaz Belhanda kanada geçer.

Sinan olmaz Belhanda kanada geçer.

Sağ kanatta oynayamaz Belhanda, ortaya alsan sneijdere yer bulamazsın, sola koysan kono sağds yapamaz. Kewell arda gibi olur sonu artık. Hangini sağa alsan performansı düşüyordu.

Belhanda yerine ben arfa veya yarmolenko olacaktıki şimdi varya off diyorum offf

Taliska‏ @hakasikci 29 HazDaha fazla

Gs Ferdi Kadıoğlu'nu da almış. Bu sportif direktör kel eleman bir şekilde fetöden alınmalı yoksa taş yeriz 3-4 sene.

Şu işin esprisi bile kötü. Memlekette işini iyi yapan kim varsa fetullahçı ilan edilip ayağı kaydırılıyor.

Taliska‏ @hakasikci 29 HazDaha fazla

Gs Ferdi Kadıoğlu'nu da almış. Bu sportif direktör kel eleman bir şekilde fetöden alınmalı yoksa taş yeriz 3-4 sene.

Şu işin esprisi bile kötü. Memlekette işini iyi yapan kim varsa fetullahçı ilan edilip ayağı kaydırılıyor.
bu çocuğu alırsak scout ekibini alnından öpmek lazım

bu adamı schalke daha yeni almadımı hemde 12 milyon vererek neden satsınlar ki ? balon gibi haberler

Şuna açıklama getirelim tekrardan. Knopolyankayı schalke aslında geçen sene aldı ffp dolayısııyla bu seneki giderlerinde göstermek için zorunlu opsiyon koydurdu. Bu bizim buralarda taksit olarak işlerken avrupada bu şekilde işliyor.
Ayrıca çokta şaapmamak lazım daha geçen sene 12 milyon euroya gitti ama 7 milyon euroya aldık.

Bu arada böyle transferler yapsınlar canımı yesinler, hep derim kişiler gelip geçici zamanında ayrılmayı bilmelisin ayrılırken planlı olacaksın. Brumanın yerini muazzam bir şekilde doldurur knopolyanka hatta daha da ötesi 4 senedir gelsin diye yollarını gözlüyoruz büyük fırsat bitsin bu özlem

ilk hazırlık maçında kadro nasıl olacak acaba?sağ kanada yunusu,sola recebi,stopere ozanı koysa da bi izlesek.

sağ kanada da adama traoreyi aldık mı değmeyin keyfe herkesin içinden geçeriz

Açıkcası böyle devam ederler ve kadro planlamasını iyi yaparlarsa bu sene başarının gelmesi içten bile değil. 3 senedir ilk defa umutlandım.

Gomis
Kono Belhanda Y/S/G
Lemina Vainqueur
? Maicon S/A Corchia
Muslera

Kadro bu mudur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijdersiz Galatasaray :

Sneijderli Galatasaray :

Bir süre yoktum, neler olmuş neler... Konop, Lemina, Venkör gelsin gelsinn..

Benim düsüncem sneijder giderse (ki hic sanmiyorum bence yaptiklari fazla izin yapabilmek icin ayak oyunlari),asil bombayi sol ayagini kullanan sag acik transferinde patlatacaklar,tabii basin ve taraftarin muhasebeciligi yüzünden geri adim atmazlarsa.Insallah artik bu sene parada varken (Brumanin satisi,sermaya artirimi,localar vs) dis etkenlerden dolayi yan cizmeyipte nihayet bi eksiksiz kadro kurarlar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt