Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
serdar kampta
Değilmiş. Çocuğu Olmuş 2-3 gün ekstra izin almış diyorlardı. Bugün katıldıysa bilemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serdar kampta
Koşu testinde;
Semih Kaya, Eren Derdiyok, Ahmet Çalık testi tamamlayamayan isimler olarak dikkat çekti.
Ulan Brumanın geçen seneki performansından kesitler olan videoya denk geldimde bu adam 15 Milyona satıldıysa bu ligde 10 Milyon edecek bir tane bile oyuncu yok muazzam yetenekli herifti yaw
Aynen bu maçı tvden izlemiştim karaoğlan oynuyor diye dua ediyordum umarım opsiyon kullanmazlar diye. O golü hele ispanyada şut çekmeyi öğrendi geldi biz geldiğinden daha düşük seviyeye çektik neden düz beceriksiz herifler dolu takım çünkü. Ne kadar kalite çeşitliliği olursa genç oyuncular o kadar çok gelişim gösterirler.
Bir ara drogba özel çalıştırıyordu yanılmıyorsam brumayı hey gidi günler.
O yüzden teknoloji şart
YouTube
Altyapi dahil bu tip teknolojik yollara başvurmaliyiz artik. Altinordu bile kendisini gelistiriyor biz hala salak salak isler pesindeyizAynen bu maçı tvden izlemiştim karaoğlan oynuyor diye dua ediyordum umarım opsiyon kullanmazlar diye. O golü hele ispanyada şut çekmeyi öğrendi geldi biz geldiğinden daha düşük seviyeye çektik neden düz beceriksiz herifler dolu takım çünkü. Ne kadar kalite çeşitliliği olursa genç oyuncular o kadar çok gelişim gösterirler.
Bir ara drogba özel çalıştırıyordu yanılmıyorsam brumayı hey gidi günler.
O yüzden teknoloji şart
YouTube
Gitmek istemesi elimizi kolumuzu bağladı, tabi yönetiminin becerisizlikliği var onu es geçmem
zorunlu opsiyona girersek gelecek sezonun transfer bütcesinide eritmis oluyoruz. özetle min. 2 yılın takımı simdiden kurulacak.
tabi lemina-asamoah-corchia-konop 4'lüsü alınırsa mevcut kadro gelecek sezon icinde yeterli olacaktır. para bulabilirsek sağlam bir st ile 2-3 genc topcu takviye ederiz.
Sneijder'i yollayıp hemen hemen benzer ücrete tamamen bitmiş Gervinho'ya talip olmamızı isteyenler var. Bu nasıl iş anlamadım.
Maicon da bakıyor bu yanımıza takılan cüce kim acaba der gibi![]()
3 kral yan yana
Yok artık sneijderin bu performansı ile gervinhodan iyi sanmak. O adam sakat olmasa bize önerilmezdi
Brumanın menajeri baya çakalın teki.Gitmek istemesi elimizi kolumuzu bağladı, tabi yönetiminin becerisizlikliği var onu es geçmem
Oyuncuya dayalı düzeni bozdu bu adam farkında değiliz ama bizim için 4 senelik çilenin sonu.
Sabri gitmez dendi şutladı
Hiç biri koşmaz dendi bu hocayıda yer dendi teker teker yola geldiler.
Transfer ettiği isimlerden kalite akıyo, 1 tane yerli oyuncu ismi geçmedi.
Bu adam kulübün düzenini değiştirdi. 1 takım izleyeceğimizden o kadar çok mutluyum ki, bireysel isim değil takımı konuşacağız.