Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şino da giderse bütçe en az 40 milyon euro olacak..Bu yıl lig önemli ama ben Avrupa liginde en az yarı final istiyorum.Hatta şampiyonluk bile hayal olmaz.

--------------------Muslera-----------------------

Corchia--------Maicon--------Serdar-----Clichy

-------------Vain------------Pasalic----------------

Gervinho-----------Belhanda------------Kono

---------------------Gomis-------------------------

Basında geçen isimlere göre ve de çok do imkansız olmayan bir kadro..Pasalic ve Vain'i bilmiyorum ama forumda ve twitterda çok beğeniliyor.İmbula ve Leminanın alınma olasılığı bence %5'lerde ama umarım İmbula alınır..Gerviho yerine Campbell da olabilir veya zorlanırsa Feghouli veya Carillo filan kiralanabilir.Şubat ayında da duruma göre Serdarın yerine birisi alınabilir.Acerbi hala boştaysa alınabilir.Corchia-Vain gibi isimler alındığında Clichy de ikna edilebilir.Hatta Drogba da baskı yapsın.

Belhanda---8 milyon
Maicon-----7 milyon
Gomis------2.5 milyon
Corchia-----5 milyon
Vain--------4-5 milyon
Pasalic-----2 milyon-5 milyon kiralık
Konop------2 milyon+8 milyon kiralık
Clichy------Beleş
Gervinho--Beleş
31 milyon euro ile kurulacak kadro.Kasada 9 milyon duruyor ve bu para Lemina-İmbula-Asamoah gibi isimler için kullanılabilir.
Yalnız Gervinho ve Konop kanatlarıyla çok gol buluruz.Hele Vain-İmbula orta sahası ile çığır açarız.

Ulan Brumanın geçen seneki performansından kesitler olan videoya denk geldimde bu adam 15 Milyona satıldıysa bu ligde 10 Milyon edecek bir tane bile oyuncu yok muazzam yetenekli herifti yaw

Ulan Brumanın geçen seneki performansından kesitler olan videoya denk geldimde bu adam 15 Milyona satıldıysa bu ligde 10 Milyon edecek bir tane bile oyuncu yok muazzam yetenekli herifti yaw

Gitmek istemesi elimizi kolumuzu bağladı, tabi yönetiminin becerisizlikliği var onu es geçmem

Aynen bu maçı tvden izlemiştim karaoğlan oynuyor diye dua ediyordum umarım opsiyon kullanmazlar diye. O golü hele ispanyada şut çekmeyi öğrendi geldi biz geldiğinden daha düşük seviyeye çektik neden düz beceriksiz herifler dolu takım çünkü. Ne kadar kalite çeşitliliği olursa genç oyuncular o kadar çok gelişim gösterirler.

Bir ara drogba özel çalıştırıyordu yanılmıyorsam brumayı hey gidi günler.

O yüzden teknoloji şart

YouTube

Selçuğu şu makineye soksak makine dinden imandan çıkar

Dünyada çevre kontrolü Selçuk kadar kötü bir ikinci futbolcu varsa o da Semih'tir

Sneijder'i yollayıp hemen hemen benzer ücrete tamamen bitmiş Gervinho'ya talip olmamızı isteyenler var. Bu nasıl iş anlamadım.

g-saray-da-performans-testinde-acik-ara-1-olan-yildiz-9413352.Jpeg

3 kral yan yana

Aynen bu maçı tvden izlemiştim karaoğlan oynuyor diye dua ediyordum umarım opsiyon kullanmazlar diye. O golü hele ispanyada şut çekmeyi öğrendi geldi biz geldiğinden daha düşük seviyeye çektik neden düz beceriksiz herifler dolu takım çünkü. Ne kadar kalite çeşitliliği olursa genç oyuncular o kadar çok gelişim gösterirler.

Bir ara drogba özel çalıştırıyordu yanılmıyorsam brumayı hey gidi günler.

O yüzden teknoloji şart

YouTube
Altyapi dahil bu tip teknolojik yollara başvurmaliyiz artik. Altinordu bile kendisini gelistiriyor biz hala salak salak isler pesindeyiz

zorunlu opsiyona girersek gelecek sezonun transfer bütcesinide eritmis oluyoruz. özetle min. 2 yılın takımı simdiden kurulacak.

tabi lemina-asamoah-corchia-konop 4'lüsü alınırsa mevcut kadro gelecek sezon icinde yeterli olacaktır. para bulabilirsek sağlam bir st ile 2-3 genc topcu takviye ederiz.

Bu sene kadroyu tamamlayalım mecburiyetten Serdar-Tolga-Sinan gibi adamlar oynar devre arası bunların yerini doldur

Sonra tamamen genç topçulara dönelim bu iş gitmez 27-32 yaşındaki adamlara ala ala

Bruma RBL'ye gitmeyi reddetseydi zaten bi iq testinden geçirmek lazımdı. RBL büyük şans bu tip oyuncular için. Kulübün kendisi bir proje zaten parada bol Ralf reiste var 4 4 lük kulüp. Bundesliga'yi coşturur Bruma

Gitmek istemesi elimizi kolumuzu bağladı, tabi yönetiminin becerisizlikliği var onu es geçmem
Brumanın menajeri baya çakalın teki.
Ocak ayından beri uzatma teklifini sunmuşuz. Bu herif leipzig ile çoktan anlaşmıştır o zamanlarda. Sportingden alırken ne oldukları beliydi zaten. Geçen yıl yaz döneminde uzatacaktık aslında.

Oyuncuya dayalı düzeni bozdu bu adam farkında değiliz ama bizim için 4 senelik çilenin sonu.
Sabri gitmez dendi şutladı
Hiç biri koşmaz dendi bu hocayıda yer dendi teker teker yola geldiler.
Transfer ettiği isimlerden kalite akıyo, 1 tane yerli oyuncu ismi geçmedi.

Bu adam kulübün düzenini değiştirdi. 1 takım izleyeceğimizden o kadar çok mutluyum ki, bireysel isim değil takımı konuşacağız.

Mutlu olduğum şey artık bireysel performanslar yerine takım izliycez seneye inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt