Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
İzleyenler bilir, bu Maicon'u Breaking Bad'daki Tuco'nun kuzenlerinden birine benzeten ben miyim bitek? Hayır bu adamda zaten Brezilya mafyası gibi tip var. :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbol tarihi böyle bir listeyi daha önce yaşamamış olabilir oha o ne lan öyle
![]()
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Ben MeloBu arada Rieraya reisi severim. O olay yaşandığında Riera'dan taraf olmuştum. (bilgilendirme)
Bizim gelecek sezon 14 yerlimiz kimler olacak?
Bizim gelecek sezon 14 yerlimiz kimler olacak?
![]()
TAKIM UCAKTAN İNDİĞI GIBI ANTRENMAN YAPTIRAN ADAM GIBI ADAMMM
Yahu şimdi aboubakarın sözleşmesinin 1 yılı kalmış seneye bu adam tamamiyle serbest mi olacak %37si mi serbest olacak ve bu geri kalan hakkı sonsuza kadar sürecek mi ne saçma birşeydir bu.
şu an rijkardın dönemi gibi bir planlama söz konusu .Eğer orta saha transferini bitiremezlerse aynı vasat tabloyu görmemiz muhtemel.Bizim transferleri fenerin 2 sene önceki transfer operasyonuna benzetenler var ama bence alakası yok
Biz çok iyi başladık, ama başarabileceklerimizi merkez orta saha takviyeleri belirleyecek
Fener o sezon 16 m € parayı Josef ve Ozan'a vermişti :asd22: bunu da unutmayalım
İstediğin kadar iyi oyuncuları al orta saha kurgusunu iyi yapamazsan, o takımdan hiç bir halt olmaz.
İşte o yüzden en çok önem verdiğim konu şuanda merkez orta sahaya kimi yada kimleri alacağız?
Merkez orta sahayada 1-2 nokta atışı yaparsak, lig banko olur Uefa'da da baya ilerleriz. İşte bu sezonu orta saha takviyeleri belirleyecek
Bakalım inş oraya da iyi oyuncular alırlar.
Biten sozleşmeler | Transfermarkt
Seneye sözleşmesi biten adamların listesi
Tamam bu konuda tam fiyaskoyuz kabul ama şu liste boşa kaçmasın yav acayip adamlar var

Olması gereken yeri bulmuş sonunda.Lucas Ontivero, Meksika 2. ligi ekiplerinden Venados'a transfer oldu.
:asd22: