- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
yeteerrr 10 numara görmek istemiyorum artikkGalatasaray, Milan ile sözleşmesi sona eren Honda'ya 2 milyon €'dan 2 yıllık teklifte bulundu. [Tuttomercato - Özel]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeteerrr 10 numara görmek istemiyorum artikkGalatasaray, Milan ile sözleşmesi sona eren Honda'ya 2 milyon €'dan 2 yıllık teklifte bulundu. [Tuttomercato - Özel]
Manyak bir liste
Yalniz yarisindan fazlasi kontrat uzatir, geri kalanlari da bize yedirmezler. Biz ancak bu listeden 40.siradan falan itibaren adamlara bakmaya baslayalim![]()
Semih, Selçuk, Yasin gitmediği sürece bize gün yüzü yok rahatlık yok
yeteerrr 10 numara görmek istemiyorum artikk
Futbol tarihi böyle bir listeyi daha önce yaşamamış olabilir oha o ne lan öyle
Tamam uzatti diyelim %37 ile mi uzatacak geri kalan payin suresi nedir sonsuz mu biri alana kadar mi fifa boyle seylere musade eder mi ederse nasil edebilir.porto sözleşme uzatmak istiyo.ayrıca rennes-newcastle ve marsilya ciddi ilgili
Listede baya baya Top Class oyuncular var. Alabileceklerimize bakarsak biraz:
Chicharito >>> Bu sene vasattı ama bu lige fazla bi oyuncu.
Luiz Gustavo >>> Çok sağlam DOS. Bence daha büyük takımlarda oynamayı hakediyor. Ters kanata ve defans arkasına çok iyi uzun paslar yollayabiliyor. Klasik defansif yönü üst düzey, çakılı bi adam değil.
Joel Campbell >>> İstense rahatlıkla şimdi bile alınabilir. Sağa ilaç olur. Tam aradığımız kanat forvet.
Bu sene şampiyon olursak, seneye bu adamları çok rahat bi şekilde ikna edebiliriz. Düzgün bi yönetim seneye seçilirse bu tip fırsat transferleri yapabiliriz bence. Herkes dursun ve ekibi kadar gerizekalı değil sonuçta.
Muslera
Juanfran Maicon Gimenez Ghoulam
Goretzka Herrera
İsco
Messi Gomis Keita
Fena olmaz![]()
bjk o paralara isim yapmıs topcu alamaz boşuna heveslenmesın
herhalde clichyi 1 snee önce falan takip etti.konoyu yeni takibe almış.Ural Aküzüm Gael Clichyide takip ediyor ondan pek bişi çıkmaz gibi