Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milletin ne kuyruk acısı varmış yav Sneijder gidiyor diye oraya buraya saldırmaya başladınız

ne olacak 100 yaşına kadar oynasın mı Sneijder ?

Kaká yla Villa'yı da alalım neticede çok büyük topçular di mi ?

El ele 100 yaşına kadar oynasınlar işte
Avrupa'da ki kulüpler düzeyine erişemedik ne yazik ki adamlar Pirlo'yu, Lampard'i, Casillas'i siliyor bizler hala yok alex yok sneijder yok cart yok curt. Yeniliklere açık değiliz malesef. Melo sneijder fatih terim gelsin şampiyon yapsin kafasi bitmez bu adamlar futbol hayatlarını sonlandirana kadar. Ki Sneijder benim en sevdiğim futbolcudur GS'ye gelmeden öncede öyleydi

Vazgeçilmeyecek futbolsu yoktur. Miyadını dolduran elbet birgün gider. Sneijder'in de vakti geldi artık.

Sneijder'in gidişi kesinleştikten sonra Konoplyanka açıklanır.

Asamoah ın menajeri Bizi reddettiklerini açıklamış lemina Vainqueur kono +sağ bek nöbetindeyiz!

clichy-imbula kapandığina göre lemina-vainq-kono kaldi gündemde corchia'da olmaz artık. Yeni isimler lazim

kono 1 gün icinde 10 bin takipci kazandi neredeyse

Ulan arkadaş Sneijder bu kadroda oynasa gücümüze güç katacağız

Veya giderse yapacak bir şey yok yolu açık olsun demek çok mu zor

Nedir yani bu Sneijder tartışması sürüp gidiyor bitmedi bir türlü

Riekerink fiziki kalite yükselecek diyordu sezon başı
Kondisyoner tutulmuştu sonra ne oldu
Kondisyoner kovuldu çok çalıştırıyor diye
Koltuk korkusuna teslim etti kendisini oyunculara
Sonrası bitmek bilmeyen sezon

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi podolski olamadı sneijder. Hala ne bjr açıklamasi var ne taraftara bir mesajı. O yüzden biraz üzüldüm Sneijder adına. Bu kadar spekulasyon çıkıyor her toplantı adı dönüyor, menajerine kulüp arattiriyor kendisinfen hala ses yok gidiyor garsonluk yapıyor. Olmadi bu ne kadar profesyonel olursa olsun sen bizim wesley sneijder'imizsin yakışmadı bunlara izin vermesi.

umarim yanilirsin renktaş. bir teknik direktörü kendi kurduğu, hazırladığı takımı görmeden yorumlamam hicbir zaman. ha geçen sene tudor'un bircok hatasınıda görmezden geleceğim anlamina gelmiyor bu ama eğer ligin 2.devresinde bir teknik direktor değişikliği oluyorsa bu tip şeyler normal, bunu genelde o sezonu plan olarak kapatmış takimlar yapar gelecek sezonu daha iyi planlamak için. O yuzden kaale almiyorum bu yarım dönemi, aralik ocaga kadar belli olur az çok ne olacağı.
orası öyle ama bi teknik adam az çok belli eder kendini. o ışığı göremedim tudorda. en basitinden büyük takım t.direktörünün olmazsa olmaz birinci özelliği oyuncu idaresidir ve tudor futbolcularla otorite kurmak adına sidik yarışına giriyor. otorite ve saygınlık zorla kazanılmaz

Ulan arkadaş Sneijder bu kadroda oynasa gücümüze güç katacağız

Veya giderse yapacak bir şey yok yolu açık olsun demek çok mu zor

Nedir yani bu Sneijder tartışması sürüp gidiyor bitmedi bir türlü

Meydanı Şınayderspor'lulara mı bırakalım renktaş. Hem, Wesley'i gönderecek diye Tudor'a, çöp, yetersiz, çakma Conte vs diyen bunlar. Belhanda Wesley'in yerine alındı diye adama düşman kesilen gene bunlar.

orası öyle ama bi teknik adam az çok belli eder kendini. o ışığı göremedim tudorda. en basitinden büyük takım t.direktörünün olmazsa olmaz birinci özelliği oyuncu idaresidir ve tudor futbolcularla otorite kurmak adına sidik yarışına giriyor. otorite ve saygınlık zorla kazanılmaz
kamera arkasında neler yaşandığıni bilmiyorum reis ama bir ton teknik direktör değiştirdik suç hep bu teknik direktörlerde miydi her seferinde? Demek ki büyük sorunlar var başka bu kadroda.

Bruma kendisini Galatasaray'dan daha büyük görüyordu. Bir an önce gitmek için istatistik kasmaya çalışıyordu ve bunu çok belli ediyordu.

Benden çok seven yoktur onu ama gitmesi iyi oldu bence. Baya şımarmıştı ve bir maçta Tudor'a küfür ettiği görüldü.NTVSpor'da söyledi Tudor daha bilmediğimiz kim bilir neler yapmış Bruma.
Tudor'u sev yada sevme Galatasaray TD makamına herkes saygı duyacak.

Selçuk İnan konusunu Ünal Aysal'a anlat bana değil.

Önce Karabük'ten gelen adam nerde olduğunun farkına varacak! Çatladıkapıspor değil burası. Kime saygı duyacağımızı çok iyi biliriz biz. Kimsenin aklına ihtiyacımız yok.

Selçuk işini Ünal Aysal'a anlatacakmışım. Sneijder, Bruma da Aysal zamanında gelmedi mi? Onlar hakkında bir sürü yalan yanlış haber yaptıran yönetim Selçuk hakkında tek haber yaptırdı mı? Göndermek istedi mi? Yok! O zaman hesabını sorarım!

Bu takımdan leşçuktan önce, Semih-Cavanda-Donk gibi çöplerden önce Sneijder giderse hadi bakalım Dursun da Tudor da kalıyor mu görelim. Nasıl teker teker yol alıyorlar...

f45399dc9980e0463569b7af43caab4b.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt