Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 ortasaha 2 bek... sneijder ayrılırsa kanat transferi kesinlikle olur yani olacaktir...

Nevzat Dindar: Belhanda, Gomis ve tüm takımı izledim. Fizik kondisyon olarak en hazır oyuncu; Maicon Roque. Oldukça sert.

Gökmen para yok tum transferler bu kadardi diyo

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen özdenak ben divan üyesiyim para yok diyor transferi kapattik

"Yahu Sneijder 17 asist yaptı da hepsi gol mü olmuş?" -Gökmen Özdenak

Tudor'un yardimcisi bir tur daha kosun dedigi icin semih yeter be demis nevzat'a göre
Boylelerini direk sutlayacasin senede 1.8 milyon neti alınca bişey yok ama takim için çalışınca rest çekmeler
Sonra taraftar eleştirince de ben en büyük galatasarayliyim diye taraftara yalanmaya calismalae

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökmen para yok tum transferler bu kadardi diyo

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray ın içindeki isimler Galatasaray ı medyada küçük düşürmek için saçma hareketler yapıyor

Reyting uğruna yazıktır Galatasaray a yaptıkları. Bence susmaları gerekiyor.

Gökmen ozdenak tam bi malsın katıksız...

3 oyuncu alındı hadi onlar bruma podolski ile alındı digerlerine nerden para bulavaklar diyor..

Seni satacaklar otoyollarda mal Gökmen..

Ulen millet souzolara bilmem krasiclere ...kjaerlere 10 ar 10 ar verirken ağızlarını acmazlar

Galatasaray iki topçu aldi mi bi taraflarına batar...

Bu medya fb medyasi da bu eski Galatasaraylilara ne oluyor onu anlamiyom

Gökmen Özdenak, diğer bek ve orta saha transferleri için para yok alamazlar diyor. Divan kurulu üyesiymiş de biliyormuş da :asd22::asd22:

Nevzat Dindar: 4 transfer yapılacak. Öncelik Lemina ve Konoplyanka'da. Kalan 2 transfer oldukça kaliteli olacak. Seviye düşmeyecek.

Redreport nevzati böyle yazmış ama nevzat öncelik tam olarak konoplyankada değil demedi mi beylsr az önce? Ben mi yanlış duydum. Kono ile ilgileniyor ancak oncelik başka isimlerde demisti

Gökmen reisi niye ciddiye alıyorsunuz ki.

Efsane Telegol programları geldi aklıma. Eğleneceksin güleceksin falan ama bu adamı asla ciddiye almayacaksın.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt