Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis Lemina 8 numara değil mi. Ben hiç izlemedim ama 8 numara diye biliyorum. Duyduğuma göre çok yetenekli, ofans gücü çok yüksek bir oyuncu. Ama Tolga ile oynarsa bizi gene elek eder bunlar.

Tek orta saha alınacaksa eğer Vainqueur gelsin. En azından defansif açığımızı kapatır.
2 orta saha düşünülüyorsa Lemina - Vaınqueur efsane olur.

Bence Selçuk kesilmeyecek zaten. O vakit Lemina - Selçuk gene elek oluruz...
O yüzden tek orta saha transferinde Lemina transferi çok mantıklı değil gibi...
Tolga-Lemina > Selçuk-Vainqueur

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Şuan icin 4 transfer gundemdedir 20 25 gun icinde olur bu ama transfer eylülün ilk haffasina kadar devam edecek dedi Cenk ergün. Daha fazla olacaktır transfer eksikler olustukca, yeni raporlar dogrultusunda.. hatta ben sürpriz ayrılıklarda olabilecegini düşünüyorum
20 25 gün içinde transfer mi olur dedi anlamadim

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Jong, Tudor ile başarılı olunamayacağını sezon içinde D.Özbek'e bildirip gönderilmesini istedi.Özbek ise Tudor'un yanında durdu. (A Spor

De Jong, Dursun Özbek'e "25 kişi gönderilemez. Başarısız durumda hoca gider" dedi. Dursun Özbek, De Jong'u satış listesine koydu.
(A Spor)

Rikiciler çıldıriyor
Bu doğru ise bravo Dursuna

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sagna bize yakınmış , menejeri demis özgür sancar'a . Bence yedekte tutuyorlar

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir sezon daha kalacağını düşünüyorum. tudor kalmasını istiyor. istediği teklifi de almış değil.
Quakerboy Sneijder icin yazmis
allahim goollll

zor bir transfer olarak gözüküyor. henüz çok mesafe kaydedilmiş de değil. sakin kalmak faydalı olur.

quaker KONO için demiş

Dagılabiliriz

Konolianka için yazmış

zor bir transfer olarak gözüküyor. henüz çok mesafe kaydedilmiş de değil. sakin kalmak faydalı olur.
(quakerboy - 1 temmuz 2017 21:00)

bir sezon daha kalacağını düşünüyorum. tudor kalmasını istiyor. istediği teklifi de almış değil.
Quakerboy Sneijder icin yazmis
allahim goollll

DDpv0iyXoAE7c4V.jpg

juventus kendisini kiralık olarak galatasaray'a verebileceğini aktarmış. lakin oyuncu ile henüz bir anlaşma yok. ingiltere'den görüştüğü bir takım varmış. (bkz: #2187457) şurada kanat oyuncusu olarak aktardığım fransız orijinli genç kişi kendisiydi bu arada. benim hatam oldu.
(quakerboy - 29 haziran 2017 10:38)
:red::red: Sağlam kaynak

Sneijderrrrrrrrrrrrrrrrrr

İki gün sonra Sneijderin gitme isteği ağır bastı diyincede sövmeyin ama bu transfer dönemi hiçbir ekstrası yok ona göre derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt