Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa

DDl4kj1WsAAf-Ex.jpg

konopilanko kapa bildirildi mi?

belhanda vidyolardan gördügüm kadariyla sola daha yakin oynuyor
eger wesley kalirsa sik sik dönüsümlü o kanadi kullanirlar
sag tarafa da tek basina akabilen birisi olsa iyi olacak

belhadayi kiralayip 10 milyonu valenciaya gömseydik gelmez miydi yav
bence manu birakirdi

Gideceklerden bir haber yok mu ?
Tarık-Donk-De Jong-Balta,Umut,Koray vs.
En az 2 transferin yıllık maliyeti çıkar bunlardan.

valenciaya tüm kanadi verebilirdik hem bek hem acik oynardi ayni anda
sag bek sorununu da cözmüs olurduk

Spor Toto Süper Lig‏ @TFFSuperLig
SON DAKİKA - Pepe, Beşiktaş'a yakın. Pazartesi günü kritik gün. İki taraf detayları görüşecek. (Di Marzio)

PSG'nin sunduğu teklifi Pepe beğenmedi. Pepe artık Beşiktaş'a daha yakın. Pazartesi şartlarda anlaşılırsa İstanbul'a gelebilir. (Di Marzio)

31 yasinda
yillik 4 milyon net parayla ikna edebilirdik belki
mourinyo da gider yenisini bulurdu
Galiba yeni bir sagbek aliyorlarmis ama rekabet icin 2 sagbek olmali takimda demis Mourinho. Bir tane genc Portekizli alacaklarmis adi simdi aklima gelmiyor, Benfica'nin sagbeki galiba.

Darmian'i begenmiyormus cunku.

Kardeş, bilerek söyleneni farklı şekilde yansıtmayalım. Tam tersini dedi. Öncelik Konoplyanka değilmiş.

twitterdan taşıdım.ayrıca ali naci konoyplanka konusunda cok ısrarcı,konoyplankanın ötesi ben arfa falan oluyo.o da psgde kaldı.konoyplankanın öncelik olmaması gibi bişey söz konusu olamaz.

SON DAKİKA - Pepe, Beşiktaş'a yakın. Pazartesi günü kritik gün. İki taraf detayları görüşecek. (Di Marzio)

PSG'nin sunduğu teklifi Pepe beğenmedi. Pepe artık Beşiktaş'a daha yakın. Pazartesi şartlarda anlaşılırsa İstanbul'a gelebilir. (Di Marzio)

o iş hala çok zor.bjk kendi şartlarında almak istiyo pepeyi.marcelo satılırsa sıcak para ile alırlar.

Galiba yeni bir sagbek aliyorlarmis ama rekabet icin 2 sagbek olmali takimda demis Mourinho. Bir tane genc Portekizli alacaklarmis adi simdi aklima gelmiyor, Benfica'nin sagbeki galiba.

Darmian'i begenmiyormus cunku.

hem morinyo sever bizi kopeklik yapmazdi bence valencia konusunda

krakerboy bi pok bilmiyo.medya yazsın,sonra sen yaz.ben ne anladım bu işten?leminayı fransız kanat oyuncusu diye tanımlayan da oydu.

bu arada sneijder inşallah hayal kırıklığı olmaz gitmek istemişte iyi teklif gelmeyince Zorunlu kalmış gibi bir durum oldu şimdi

quacker mı neyse o kişi nevzat ile çok paralel şeyler yazıyor. Genelde de Nevzat'tan sonra yazıyor. 22:00 Bein transfer var. Orada belki bişeyler duyarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt