Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim dememlemi bitiyormus o is? :D
elbette 2 orta saha alinmasi gerekiyor ama kanimca 1 tane alacaklar daha konop var bekler var 4 tane tranfer dedi nevzat.
4de kadar sayabiliyorsan 1 orta saha cikarirsin. 2 konop 3 sag bek 4 sol bek.
şu an 13 oyuncu ya var ya yok.4 transfer neyimize yetecek acaba?temmuzda 4 transfer olur.agustosta da 2-3 oyuncu alırsın.kadro tamamlanır genclerle beraber.

hakkında yakın zamanda pozitif gelişmeler olabilir.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 1 temmuz 2017 21:36

lemina

leminayı juve zaten veriyo.önemli olan oyuncuyu ikna etmek.

birazdan sampdoria sneijder haberi gelir di marzio kralindan

Asomoah defteri kapanmış. Quarkeboy

Imbula için şartlar çok zormuş, Sassoula gibi kulübü vermiyor.

Kono'dan önce bek ve orta saha transferlerini çözmemiz gerek, goygoyun lüzumu yok, zaten kaç paramız kaldı acaba çok merak ediyorum, sözde Riva'nın parasını harcamıyoruz ya.

bu arada imbula ve asamoah ıda unutun demiş.Lemina ve vainquer olursa da kafi olur gibi

hafta sonuna kadar hakkında bazı pozitif gelişmeler olacağını düşünüyorum.
(quakerboy - 23 haziran 2017 00:59) Clichy için yazdıkları
Duyumcular kralı be :asd22: Ya arkadaş cidden Bein hariç hiçbirini umursamayın birde yabancı basına dikkat edin Konoplyanka gelmez Sneijder kalır belki ama bu herifin bunu bildiği falan yok yani şu an bambaşka şeyler dönüyordur belkide.

Son düzenleme:
duyumcu olmak ne kolay lan.konoyplanka zor demiş kraker.oyuncuyu parayla ikna et,kulübü zaten kiralık verecek.neresi zor bunun....farklı olma cabaları.

hafta sonuna kadar hakkında bazı pozitif gelişmeler olacağını düşünüyorum.
(quakerboy - 23 haziran 2017 00:59)
Duyumcular kralı be :asd22: Ya arkadaş cidden Bein hariç hiçbirini umursamayın birde yabancı basına dikkat edin Konoplyanka gelmez Sneijder kalır belki ama bu herifin bunu bildiği falan yok yani şu an bambaşka şeyler dönüyordur belkide.
clichy idi galiba bu dediği de.bakıyorum bazen ama saçmalıyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt