Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDq4uPIXgAAmq-0.jpg

Neyin kafasında yav bu herif ?

herşeye ragmen beinsports,ersin duzen ve ali naci (mecburen),nevzat da sonra geliyo işte.

Aynen ekledim şimdi Clichy için yazdıkları bu,net bir gelişme yok bodoslama gidiyoruz diyordu daha kamp yapmadan 3 transferi bitirdik bence boş mesajlar yazıyor ben pek önemsemiyorum.

burdakilere söyliycen onu.şeref aydın zamanında duyumları veriyodu GS sözlükte ama GS sözlüktekilerin ne pok oldugunu anladıgı için bizim forumda yazmaya başladı.GSsözlük ahalisinin boş duyumcusu krakerboy.

Saçma sapan hesaplari eleştirenleri eleştirenler neyin kafasını yaşıyor. Adı bile ergence olan saçma sapan gazete bilgilerini yemek gibi sunan hesaplara inanmayın ya . Umarım bein sport bugün ıyi haberler verir .

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gomis
belhanda - wes - ilic
lemina - vanquish
lines - ahmet - maicon - valencia
mus​

belhanda ve vanquish kiralik

Flaş! Amin Younes ile ilgilenen Schalke 04, Galatasaray'ın Konoplyanka için yaptığı teklifi kabul edecek! (reviersport.de)

Schalke ciddi younesi istiyor Konoyu verebilir bence

İstendikten sonra Konoplyanka icin bir sekilde anlasilir Schalke ile. Oyuncunun yaptıklarını etik bulmasam da kulubu cok da ısrarcı olmayacaktır kulubu silip baskalarına kur yapan bir oyuncu icin.
Lakin, Sneijder kalırsa Konoplyanka'dan vazgecilir bence.

Özellikle ligde korkmadan hücum oynamalıyız. BJK Bike Quaresma Babel Talisca Aboubakar ile oynayıp arkaya Oğuzhan'ı koyuyor.

Belhanda Gomis Sneijder Kono'yu bir arada oynatırız arkada Lemina Vainquer ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt