Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Younes'i istemese ne olacak ki , kulubu silmis bir oyuncuyu gönderecektir bir şekildeSchalke ciddi younesi istiyor Konoyu verebilir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Younes'i istemese ne olacak ki , kulubu silmis bir oyuncuyu gönderecektir bir şekildeSchalke ciddi younesi istiyor Konoyu verebilir bence
Aynı şekilde düşünüyorum ben de. Hatta tek defansif orta saha da olabilir, takım toplu olarak savunma yaparsa da sıkıntı çıkmaz.Özellikle ligde korkmadan hücum oynamalıyız. BJK Bike Quaresma Babel Talisca Aboubakar ile oynayıp arkaya Oğuzhan'ı koyuyor.
Belhanda Gomis Sneijder Kono'yu bir arada oynatırız arkada Lemina Vainquer ile.
Yazikdursun getirebilir miydi orasi da önemli tabii
3 ay belhanda icin ugrasip 10 milyona getirdiler sonucta
haberim bile yok bu haberden,e niye konuşulmadı .şimdi twitterda paylaştılar.Schalke: Neuer Interessent fur Konoplyanka | Fussball - 1. Bundesliga | RevierSport online
ama flas haber degil, 4 saat önce paylasildi
Maiconuda 2-3 hafta içinde bitirdiler ama yani. Maicon kendisi açıkladı bunu basın toplasında.dursun getirebilir miydi orasi da önemli tabii
3 ay belhanda icin ugrasip 10 milyona getirdiler sonucta
haberim bile yok bu haberden,e niye konuşulmadı .şimdi twitterda paylaştılar.
haberim bile yok bu haberden,e niye konuşulmadı .şimdi twitterda paylaştılar.
Özellikle ligde korkmadan hücum oynamalıyız. BJK Bike Quaresma Babel Talisca Aboubakar ile oynayıp arkaya Oğuzhan'ı koyuyor.
Belhanda Gomis Sneijder Kono'yu bir arada oynatırız arkada Lemina Vainquer ile.
aynen.3-4 transfer de yeter algısı oluştu bi de.takımda 13-14 oyuncu varbelhanda gibi sorunlu bir oyuncuya 25 milyon euro nasıl bagladık hala aklım almıyor, on libero yada box to box olsa neyse de belki de en az ihtiyacımız olan oyuncu tipine bu paralar ...
Umarım uyum saglar en iyi günlerini yaşar bizde.
bek ve orta saha transferleri cok onemli, herkes cok mutlu ama hala gecen seneden guclu bir takım degiliz
anladımcünkü kaynak olarak türk medyayi gösteriyorlar, 2 milyon kiralik bedeli + 8 milyon opsiyon teklif etmisiz bizim medyaya göre
reviersport iyi kaynak ama bu haberi fazla ciddiye almaya gerek yok
bu ara pek bakamıyorum haberlere ama haber de yok ...Sen bilmediğin için, biz yok sayarak değerlendirmedik bu haberi reis
belhanda gibi sorunlu bir oyuncuya 25 milyon euro nasıl bagladık hala aklım almıyor, on libero yada box to box olsa neyse de belki de en az ihtiyacımız olan oyuncu tipine bu paralar ...
Umarım uyum saglar en iyi günlerini yaşar bizde.
bek ve orta saha transferleri cok onemli, herkes cok mutlu ama hala gecen seneden guclu bir takım degiliz
bu ara pek bakamıyorum haberlere ama haber de yok ...