Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu konopun ciddi mental sorunlari var sanirim ayni belhanda gibi
tudor 1-2 ay sonra aglamasin bunlar beni dinlemiyor diye

Özellikle ligde korkmadan hücum oynamalıyız. BJK Bike Quaresma Babel Talisca Aboubakar ile oynayıp arkaya Oğuzhan'ı koyuyor.

Belhanda Gomis Sneijder Kono'yu bir arada oynatırız arkada Lemina Vainquer ile.
Aynı şekilde düşünüyorum ben de. Hatta tek defansif orta saha da olabilir, takım toplu olarak savunma yaparsa da sıkıntı çıkmaz.

İnsanYiyenCDM
----Wes----Belh
Sinan-Gomis-Konop

belhanda gibi sorunlu bir oyuncuya 25 milyon euro nasıl bagladık hala aklım almıyor, on libero yada box to box olsa neyse de belki de en az ihtiyacımız olan oyuncu tipine bu paralar ...
Umarım uyum saglar en iyi günlerini yaşar bizde.

bek ve orta saha transferleri cok onemli, herkes cok mutlu ama hala gecen seneden guclu bir takım degiliz

haberim bile yok bu haberden,e niye konuşulmadı .şimdi twitterda paylaştılar.

cünkü kaynak olarak türk medyayi gösteriyorlar, 2 milyon kiralik bedeli + 8 milyon opsiyon teklif etmisiz bizim medyaya göre

reviersport iyi kaynak ama bu haberi fazla ciddiye almaya gerek yok

Özellikle ligde korkmadan hücum oynamalıyız. BJK Bike Quaresma Babel Talisca Aboubakar ile oynayıp arkaya Oğuzhan'ı koyuyor.

Belhanda Gomis Sneijder Kono'yu bir arada oynatırız arkada Lemina Vainquer ile.

22458.jpg

bize böyle bir reyiz lazim
önüne 6 tane forvet dik hepsinin acigini kapatir

belhanda gibi sorunlu bir oyuncuya 25 milyon euro nasıl bagladık hala aklım almıyor, on libero yada box to box olsa neyse de belki de en az ihtiyacımız olan oyuncu tipine bu paralar ...

bek ve orta saha transferleri cok onemli, herkes cok mutlu ama hala gecen seneden guclu bir takım degiliz
aynen.3-4 transfer de yeter algısı oluştu bi de.takımda 13-14 oyuncu var :D

Kapanan takımlara karşı gevelemekten başka ne yaptık ki geçtiğimiz sezon, buna istinaden alındığını düşünüyorum

Östersund maçına böyle çıkarık
___________Muslera____________
Linnes___Maicon__Ahmet___Carole
________Tolga___Selçuk________
___Sinan___Belhanda___Garry___
___________Gomis_____________

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt