Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konoplyanka, Belhanda haberlerini Türkiyede ilk beinsports girdi sonra diğerleri yazmaya başladı. Bu duyumcular isim çıktıktan sonra yazmaya başlıyor. evet ilgi var teklif verdik olumlu gidiyor vs bunları bende yazarım ne var :) tek güvenilen beinsports şuan da
tamam sende yaz sözlükte madem bunları. bakalım ne kadar patlamadan duruyorsun.

ne yani sadece beinsportsun mu tanıdıkları var floryada? geriye kalan herkesin eniştesi çaycı muamelesi görüyor.

insanları böyle kücümsemeyin birileri birseyleri bilebilir bu ayıp değil paylasıyor olması bile teşekkür etmeyi gerektirir.

yahu adam emin olmadan yazmıyor.

gir bak.

belhanda için artık aslan. gomis için geliyor. maicon icin anlasıldı felan dedi adam sonra da adamlar patır patır geldi.

ismi geçen herkese artık aslan mı diyor bu adam? öyle olsa 100 kere patlamıştı. biraz insaf...
Nerede bu ? Twitterda mı ekşide mi?

Pazartesi kap gelirmi beyler kono???

s-1d286bbe5f5adb62abac5160069d0895ba4ff597.gif

Sergen helal olsun vallahi sana. Sayende tüm dileri öğreniyoruz :)

Türkçeye çevirerek paylaşa bilirmisin bunları lütfen.

Bildiğimiz şeyleri diyor işte

Schalke Younesi istiyor, ama önce Kononun gitmesi lazım. Ve Galatasaray onları bu konuda yardım etmek istiyor. Enteresan.

tamam sende yaz sözlükte madem bunları. bakalım ne kadar patlamadan duruyorsun.

ne yani sadece beinsportsun mu tanıdıkları var floryada? geriye kalan herkesin eniştesi çaycı muamelesi görüyor.

insanları böyle kücümsemeyin birileri birseyleri bilebilir bu ayıp değil paylasıyor olması bile teşekkür etmeyi gerektirir.
Güvenmiyorum kardeş herkesten önce haber versin belki inanırım sen istediğini yapmakta özgürsün tebrik edebilirsin

Sergen helal olsun vallahi sana. Sayende tüm dileri öğreniyoruz :)

Türkçeye çevirerek paylaşa bilirmisin bunları lütfen.

shalkenin yonuese olan ilgisinden bahsetmiş.younesi alınca konoyplankayı bırakır ,Galatasarayda konoyu istiyo tarzı bişeyler yazmış.

konipilankooooooooooooo

Beinsports'un haberlerinden sonra Kono ve menajerinin Twitter üzeri cevirdikleri dolaplardan anladigimiz:

Ates olmayan yerden duman cikmaz.

Bu is artik oldu diyebiliriz

portakal kalirsa kono gelmez,dua edinde alici bulalim.sampdorya vazgeçmiş herhal:-(

kono twittera girermi yine bugün biraz daha gaza getirsin bizi

bi de şu takipçi kasma olayını bırakın yahu.parayı bassa konoyplanka 200.000 takipçi alır twitterda.bizim ülkedeki medyatik soytarılar böyle yapıyo.sinan akçıl,demet akalın vs.

Son düzenleme:
Bildiğimiz şeyleri diyor işte

Schalke Younesi istiyor, ama önce Kononun gitmesi lazım. Ve Galatasaray onları bu konuda yardım etmek istiyor. Enteresan.
Onu anladım şükrü yinede sağol
Geneleme olarak söylemek istemiştim sadece. Bir sürü yabancı lizanslı haberleri copy paste yapıp foruma yapıştırıyor arkadaşlar sürekli. Allah dan japonyadan futbolcu almıyoruz :)

Sneijder kalırsa dünya kupası var seneye bu yuzden çok iyi oynayacak diyenler var da hollanda milli takımı bitime 4 maç kala fransa ve ısveç in 3"er puan gerisinde ve bundan sonraki ilk maç fransa deplasmanı.Yani orada kaybettikleri an büyük ihtimalle gidemeyecekler.Isleri çok zor yani...

Duyum lazımmış getirdim

younes belhanda

son dakikada büyük bir sıkıntı olmazsa bafetimbi gomisin ardından 2.transferimiz olacaktır. bonservis 6.5 milyon euro artı 1.5 milyon euro.
(quakerboy - 17 haziran 2017 17:09)
Birşeyide bilme be adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt