Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1+1 opsiyonlu oynasın.

böyle tecrübeli oyuncularda lazım.

ayrıca oldukca fit.

Bacary-Sagna-769080.jpg

Son durumu nasil bilmiyorum ama yaş'a pek takilmiyorum. Bosta zaten fizik durumu iyiyse 1-2 sene is yapar. Her takimda 2-3 tane tecrubeli oyuncu olmali.

Edit: maaş'i cok yuksek o zaman yallah arabistana

Son düzenleme:
Her mevkiye maddi açıdan büyük isimler almamız olanaksız. O yüzden bir beke maliyeti daha düşük profilli bir isim gelecek gibi duruyor. Carole ile mi yoksa Linnes ile mi rekabet içine girecek biri gelmeli şeklinde bakarsak kendi mevkisi dışındaki mevkide daha başarılı olmuş Linnes bence yedek isim olarak kalmayı hakediyor. Kısacası sol beke Carole ile mücadele içine girecek genç bir bek alınsa güzel olur diye düşünüyorum.

Kwadwo Asamoah
juventus bırakmıyor. şimdilik bu defter kapandı.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:37

Temmuz1
Giannelli İmbulaolmayacak gibi maalesef. şartlar zorlanıyor fakat stoke city nuh diyor peygamber demiyor.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:37

Temmuz1
Mario Leminahakkında yakın zamanda pozitif gelişmeler olabilir.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:36

Temmuz1
Garry Mendes Rodriguesçok çalışkan gerçekten. brumadan sonra formayı alacak gibi.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:34

Temmuz1
Wesley Sneijderbir sezon daha kalacağını düşünüyorum. tudor kalmasını istiyor. istediği teklifi de almış değil.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:02

Temmuz1
Yevhen Olegoviç Konopliankazor bir transfer olarak gözüküyor. henüz çok mesafe kaydedilmiş de değil. sakin kalmak faydalı olur.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:00

Bu saate kadar kampa katılmayan Sneijder defolup gidebilir.2 senede 10 milyon euro alıp büyük maçlarda hiçbir varlık gösteremedi.Sizde bırakın şu duygusallığı artık.Futbolda duygusallığa yer yok.Kankası De Jong'u da alıp gitsin.Gittikten sonra istedikleri teknik direktöre artistlik yapabilirler.Hollanda çetesi dağıldıktan sonra sıra yerli çeteye gelecek.Selçuk,Semih,Yasin gereksizleri de gidecek.Değişim şart oğlu şart...

Bu saate kadar kampa katılmayan Sneijder defolup gidebilir.2 senede 10 milyon euro alıp büyük maçlarda hiçbir varlık gösteremedi.Sizde bırakın şu duygusallığı artık.Futbolda duygusallığa yer yok.Kankası De Jong'u da alıp gitsin.Gittikten sonra istedikleri teknik direktöre artistlik yapabilirler.Hollanda çetesi dağıldıktan sonra sıra yerli çeteye gelecek.Selçuk,Semih,Yasin gereksizleri de gidecek.Değişim şart oğlu şart...

Okuldan kaçmış relax.

Kwadwo Asamoah
juventus bırakmıyor. şimdilik bu defter kapandı.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:37

Temmuz1
Giannelli İmbulaolmayacak gibi maalesef. şartlar zorlanıyor fakat stoke city nuh diyor peygamber demiyor.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:37

Temmuz1
Mario Leminahakkında yakın zamanda pozitif gelişmeler olabilir.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:36

Temmuz1
Garry Mendes Rodriguesçok çalışkan gerçekten. brumadan sonra formayı alacak gibi.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:34

Temmuz1
Wesley Sneijderbir sezon daha kalacağını düşünüyorum. tudor kalmasını istiyor. istediği teklifi de almış değil.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:02

Temmuz1
Yevhen Olegoviç Konopliankazor bir transfer olarak gözüküyor. henüz çok mesafe kaydedilmiş de değil. sakin kalmak faydalı olur.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:00

olabilitesi yüksek bilgiler.

gary sneijder belhanda
gomis

hücum hattımız olur bu sene

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kwadwo Asamoah'ın menajeri: "Galatasaray'ın teklifini reddetik çünkü yeterince iyi değildi. Asamoah Juventus'ta kalacak." (tuttojuve)

Esmiyor ulan, yandık be. Şu balkanlardan gelen soğuk hava dalgası gelse keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt