Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvette gomis ve eren var sadece ..bilmem farkında mısınız...ereni zaten begenmiyo tudor.ön eleme maçından sonra taraftar baskı kurar.

kono sağ kanatta oynar mi qardash

7NA1Ra.png

Twitter

Maicon tam bir lider kaptanlık bile verilebilir kendisine ileride :)

Hata yapanı affetmez gibi reis

Özellikle Semih Kaya ile oynarsa kazara bence onu tekme tokat dövebilir :D

Sağ kanat ta adam yok sol kanatta 2 sağ ayaklı adam varken kono da gelsin amrabat ı geri alalım stoch u da fener gönderir onu da alalım sağ ayaklı sol kanat oyuncularıyla içe çekip çekip şut çekeriz güzelce..Kono yerine sağ kanata adam gibi birini düşünmeliyiz.. Hatta o da kalsın önce adam gibi defanstan topu alıp çıkacak pas dağıtacak alan kapatacak top çalacak yürekli bi defansif ıorta saha alalım.. Sonra kanat bakalım..

Sneijder kalsın diye yırtınıyo fener medyası uyanıklar.. kalırsa bilityolar ki savaş çıkacak gruplaşmalar olacak.. aynı duyguları ben fenerde alex in gidişinde hissetmiştim kalsın kaos çıksın aykutla alex arasında diye..Alex gibi adam kovulurmu goygoyu yapıyodum fenerli arkadaşlara. Fener medyasıda buldu yumuşak karnı bolca vuruyolar sneijder gibi adam öle güzel öle ii bi adammış gitmes,nmiş.. Son senesi kalmış seneye zaten planlamada olmayacak hoca yönetim ne düşünürse saygı duymak lazım..

Bu şikeciler Antu'da ağlıyor lan ahaha. Futbol namına hiçbir şey konuşmuyor adamlar. 3 mesajın ikisinde Aziz/Aykut'a geçiriyorlar. :asd22:

Sneijder'i yalamaya devam et.Yıllık 5 milyon alıp Alanya,Akhisar,Bursa gibi takımlara karşı şov yaptığında övmeye devam edersin.
ligde parisle barcelona mi var ulan
fener macinda rodrigues bjk macinda josue iki müthis asisti yemese iki macida kazandiriyordu, daha ne pozisyonlar vardir diger cöplerin degerlendiremedigi, direk bunlar aklima geldi. aklin varsa sende iyi düsün ama üstteki posta dayanarak vizyonsuz bir futbol fakiri oldugun belli

Sneijder kalsın diye yırtınıyo fener medyası uyanıklar.. kalırsa bilityolar ki savaş çıkacak gruplaşmalar olacak.. aynı duyguları ben fenerde alex in gidişinde hissetmiştim kalsın kaos çıksın aykutla alex arasında diye..Alex gibi adam kovulurmu goygoyu yapıyodum fenerli arkadaşlara. Fener medyasıda buldu yumuşak karnı bolca vuruyolar sneijder gibi adam öle güzel öle ii bi adammış gitmes,nmiş.. Son senesi kalmış seneye zaten planlamada olmayacak hoca yönetim ne düşünürse saygı duymak lazım..

Gel de bunu bizim forumdakilere anlat.Kalsın anasını satayım son 2 sezonda olduğu gibi indirsin 5 milyonu cebe.Bu sezonda adam akıllı katkı veremez ise son 3 sezonunda 15 milyon çakıp gitmiş olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt