- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
forvette gomis ve eren var sadece ..bilmem farkında mısınız...ereni zaten begenmiyo tudor.ön eleme maçından sonra taraftar baskı kurar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime yapacak yav takım mı ekletecen Süper Lige??
Derbiler diyorum.Sneijder'in bizde ki vizyonu doldu diyorum.
Gonalons 5M€ bonservis + 2.7 milyon euro garanti para karsiliginda Roma'ya gitti.
Kime göre, neye göre?
Biraz Antu'ya bakayım bu gerizekalılar ne yapıyormuş.
Maicon tam bir lider kaptanlık bile verilebilir kendisine ileride
Hata yapanı affetmez gibi reis
Özellikle Semih Kaya ile oynarsa kazara bence onu tekme tokat dövebilir![]()
gece 12den sonra hareketlenir ortalık haber yok
O maçı izledin mi peki Qardash
Izlediysen nasıl oynadı
Slm cicim köln'e geldim seninle tanışma istiyordum ama buralarda değilmişsin?Kime göre, neye göre?
ligde parisle barcelona mi var ulanSneijder'i yalamaya devam et.Yıllık 5 milyon alıp Alanya,Akhisar,Bursa gibi takımlara karşı şov yaptığında övmeye devam edersin.
Sneijder kalsın diye yırtınıyo fener medyası uyanıklar.. kalırsa bilityolar ki savaş çıkacak gruplaşmalar olacak.. aynı duyguları ben fenerde alex in gidişinde hissetmiştim kalsın kaos çıksın aykutla alex arasında diye..Alex gibi adam kovulurmu goygoyu yapıyodum fenerli arkadaşlara. Fener medyasıda buldu yumuşak karnı bolca vuruyolar sneijder gibi adam öle güzel öle ii bi adammış gitmes,nmiş.. Son senesi kalmış seneye zaten planlamada olmayacak hoca yönetim ne düşünürse saygı duymak lazım..