Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
Net maaşı 2.5Vergileri düşünce 1.5 milyon Euro anca kalıyor çok az geldi bana
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net maaşı 2.5Vergileri düşünce 1.5 milyon Euro anca kalıyor çok az geldi bana
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Net maaşı 2.5
Sneijdere sallayip sürekli layk pesinde olanlari da unutmayalim ! WES bu takimin 10 numarasidir WESveselerinizle kara tablo cikarmaya calismayinSneijderci korkaklar gelmiş yine tüm sezon sneijder başlıgında ona mıllet sallarken haksız oldugunuz icin yazamadınız sezon bitti balık hafızalılar unuttu ortaya cıktınız!!
Yasin YILDIRIM @_yasinyldrm 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Konoplyanka Galatasaray'a gelmeye dünden razı. Yeniden çıkış yapmak istiyor. Galatasaray cephesinden daha heyecanlı.
Sneijdere sallayip sürekli layk pesinde olanlari da unutmayalim ! WES bu takimin 10 numarasidir WESveselerinizle kara tablo cikarmaya calismayin
WES Belhanda Gomis'e bir kanat daha eklenirse herkesi ezeriz
Kwadwo Asamoahjuventus bırakmıyor. şimdilik bu defter kapandı.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:37
Temmuz1Giannelli İmbulaolmayacak gibi maalesef. şartlar zorlanıyor fakat stoke city nuh diyor peygamber demiyor.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:37
Temmuz1Mario Leminahakkında yakın zamanda pozitif gelişmeler olabilir.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:36
Temmuz1Garry Mendes Rodriguesçok çalışkan gerçekten. brumadan sonra formayı alacak gibi.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:34
Temmuz1Wesley Sneijderbir sezon daha kalacağını düşünüyorum. tudor kalmasını istiyor. istediği teklifi de almış değil.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:02
Temmuz1Yevhen Olegoviç Konopliankazor bir transfer olarak gözüküyor. henüz çok mesafe kaydedilmiş de değil. sakin kalmak faydalı olur.Quakerboy | 1 Temmuz 2017 21:00
Gidin onları destekleyin kardeşim o zaman anca işiniz kendi takımınızı gömmek biraz sahip çıkın ya bu kadar da olmaz kiaboubakarı unut .alamadılar onu.talisca manchester olayı hala sıcak.ama evet kadro olarak fener de bjkde üstün bizden baya.
Sneijderci korkaklar gelmiş yine tüm sezon sneijder başlıgında ona mıllet sallarken haksız oldugunuz icin yazamadınız sezon bitti balık hafızalılar unuttu ortaya cıktınız!!
Bi sen bi hakan vardı zaten sende sürekli ceza alıyordunGunahimi aliyorsun reyiz . Kirildim . Habire yazmiyormuyum? Elestirdim de savundumda ( fb bjk ts maclarindan sonra mesela)
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Erkan_Karakaya - 01.07.2017 20:51[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Konoplyanka gsyi takip etmeye baslamis sosyal medya hesaplarinda. Bu sene gs sampiyon bosuna transfer yapmayalim gerci zaten yapamayiz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]improbable - 01.07.2017 23:31[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]![]()
Antalya ve ts ile 4.´lük mücadelesi... Olup olacağı bu. Ekim gelse de Eurolegue başlasa.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yasin YILDIRIM @_yasinyldrm 2 dk.2 dakika önceDaha fazla
Konoplyanka Galatasaray'a gelmeye dünden razı. Yeniden çıkış yapmak istiyor. Galatasaray cephesinden daha heyecanlı.
Bi sen bi hakan vardı zaten sende sürekli ceza alıyordun
Ben mi yanlış biliyorum belhanda ortasaha ortası ve forvet arkası oynayabilen birisi değilmi ?herkes neden kenara yazıyor? Ayrıca tudor sol açıkta yasini kullanır sol açık beklemeyin derim

Sneijderci tayfa kanada yazıyor.![]()
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Erkan_Karakaya - 01.07.2017 20:51[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]![]()
Konoplyanka gsyi takip etmeye baslamis sosyal medya hesaplarinda. Bu sene gs sampiyon bosuna transfer yapmayalim gerci zaten yapamayiz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]improbable - 01.07.2017 23:31[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]![]()
Antalya ve ts ile 4.´lük mücadelesi... Olup olacağı bu. Ekim gelse de Eurolegue başlasa.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]