Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi yanım Wesley gidiyor diye kan ağlıyor..
Bi yanım Konoplayanka geliyor be olum diyor..
Tuhaf karışık duygular içindeyim..

Sneijder'e bugün öfke kusan adamalr en ufak hatasında Muslera başlığını da basıyorlar. Hatta yakında Sneijder'e yaptıklarını O'na da yapacaklar demişti dersiniz. Volkan Babacan ile filan kıyaslanacak.

Bana muslera´nin saha disinda takimin kimyasina zarar verebilecek bir tane hamlesini göster ?

Taraftarin bukadar sevdigi bir oyuncu, bunu istese 10 kere bokunu cikarirdi. Iddia edildigi gibi dünyanin sayili kalecilerinden yorumunu, homerism olarak görüyorum. Cok da fazla kazaniyor Muslera bile. Ama net olarak iyi bir kaleci, iyi bir profesyonel ve takimin kimyasina bir kere bile zarar vermemis bir isim.

Adam hem iyi futbolcu, hem kendine bakiyor, hem müthis bir karakter. Daha iyisini bile bulabilirsin, ama takimin kimyasina bukadar faydali, kulübe bukadar saygili adam bu seviyede zor bulursun.

konoyplanka brumanın yerine gelecek gelirse.sneijderle alakası yok.ayrıca sneijder giderse bi de sag kanat lazım

Burada taraftar da yöneticiler kadar suçlu. Kadayıf olmuş eskileri alkışlayıp gençleri ilk hatada ıslıklamak olmaz. Sahip çıkın destek olun.

-karakullukcu

Önemli

Bana muslera´nin saha disinda takimin kimyasina zarar verebilecek bir tane hamlesini göster ?

Taraftarin bukadar sevdigi bir oyuncu, bunu istese 10 kere bokunu cikarirdi. Iddia edildigi gibi dünyanin sayili kalecilerinden yorumunu, homerism olarak görüyorum. Cok da fazla kazaniyor Muslera bile. Ama net olarak iyi bir kaleci, iyi bir profesyonel ve takimin kimyasina bir kere bile zarar vermemis bir isim.

Adam hem iyi futbolcu, hem kendine bakiyor, hem müthis bir karakter. Daha iyisini bile bulabilirsin, ama takimin kimyasina bukadar faydali, kulübe bukadar saygili adam bu seviyede zor bulursun.
Bence dünyanın sayılı kalecilerinden aldığı ücrette uygun piyasaya baktığında.

Yalnız Kono lüks değil bence

Bruma gitti oraya net kanat oyuncusu olan kaliteli biri gerekiyor zaten

Bide Tudor zaten 2 merkez orta saha istiyor şeklinde haber yapılıyordu gerisi yönetime kalmış
aynen bruma gider kono gelir
sneijder giderse-sağ kanat gelir diye düşünüyorum.

Bugun halı saha maçında 4 gol 3 asist yaptım, bonservisim elimde hazır takıma sağ kanat aranıyorken aylık 10 bine anlaşırız. Dursuna dm den yürücem

Fenerbahçe Mirallas'ı almaya çalışıyor. Bizimkilerin bu adamla ilgilenmemesine vallahi hayret ediyorum. Sola birilerini uydururuz da sağ kanat hiç yok.
Bence sola Konop sağ tarafada bir scout transferi gelsin

Kanatlardan ve beklerden birine bence scout transferi yapılmalı

Yani 2 tane scout transferi yapsak güzel olur bence.

Muslera adamdir hicbir topçu gözümde muslera olamaz yetenek olarak falan demiyorum bunu insani olarak farklı biri ya. 0 ego 0 sorun

Şeref Aydın‏ @srfydn1905 1 hr1 hour agoDaha fazla

Konoplyanka artık ilk 11'e yazılabilir. Ön libero için de Vainqueur cepte sanki. Ancak belli ki daha iyisi için çabalıyorlar: @LeminaM_13
1f1ec-1f1e6.png

Bence orayı Rodrigues-Sinan-Yasin rotasyonuyla geçerler bu yıl seneye duruma göre alırlar

Konop gelsin de sağ kanata verilecek para 2. merkez orta saha için verilsin bu sezon için daha mantıklı olur

Garry'i o mevkide pek izlemedim ama Yasin orada oynadığı zaman genelde etkisiz oynuyor.

Sola Kono gelirse sağa kuba veya j.navas gibi çalışkan kanat oyuncunun alınmasını isterim şahsen. Tudor da böyle çalışkan topçuları sever.

Hazır Fransa pazarına girmişken A.Plea'yıda bi yoklasınlar bir zahmet.:)

Burada taraftar da yöneticiler kadar suçlu. Kadayıf olmuş eskileri alkışlayıp gençleri ilk hatada ıslıklamak olmaz. Sahip çıkın destek olun.

-karakullukcu

Önemli

sabir yok bizim taraftarda hersey hemen olacak.
örnegin rodrigues, bence baya bi kumas var ama adama sira gelmeden bizim taraftar coktan vurdu damgayi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt