Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder'in durumu önümüzdeki haftaiçi belli olacak büyük ihtmal...De Jong ve Hakan'ın maaş yükünden kurtulduğumuz gibi Lemina,Vainqueur falan patlatırlar gibi geliyor

bu aspor muhabirleri bir bir sneijderin kalmasini istemeleri ve övemesinde bir is var.
ila patlak cikacak tudor sneijderin arasinda islerine gelecek.
tek istedikleri bu, baska türlü sampiyon olamayacaklarini biliyorlar.

DDrsWoeWAAAZpzm.jpg

Konoooooooooooooo
Beinsport Maicon, Belhanda ve Gomis de gibi bu transferi de bilecekler

Bu iş bitmiş. H.O.
Arifboy

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Sneijder'i koruyanlar zamanında Pandev'i de korumalıydı. :38573:

Leman olmaz ise J. Rodriguez Nasıl Olur ?

jose.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

yarınki hazırlık maçı Galatasaray tv'de olacak deniyor şöyle yeni transferlerle u17deki çocukları oynatsa keşke

Aspor'daki lavuk hala transferlerin maliyetinden konuşuyor

Lan dün gibi hatırlıyorum fener'in transferlerini deli gibi övüyorlardı 2 sene önce hiçte bu muhabbetler dönmüyordu

Bu kadar şerefsiz bir medya olamaz korku sardı yine şerefsizleri

Bence Tudor'la arasında bir şey var Sneijder'in o yüzden yollamaya çalışılıyor. Para için olduğunu hiç sanmıyorum, eldeki çöpleri yollasan zaten 3 Sneijder parası çıkıyor. Kalırsa Tudor'la arasında sezon ortası bir şey patlar mı hiç belli olmaz. Bence bu spor yorumcularıda biraz onun için destekliyor.

Sneijder için söylenen 4 temel yalan veya mantık hatası:

1. Çok para alıyor >>> Alınan adamlardan mali olarak Sneijder'in sorun olmadığı görülüyor
2. Katkı vermiyor >>>> Asist ve golleri malum
3. Sadece Asistleri var >>> Kilit pas, atak paşlatma, asist öncesi pasda ya lider ya da ligde ilk 3'te
4. Takımıda disiplini bozuyor>>> En büyük yalan da bu. Adamın en büyük özelliği profesyonelliği. Sahada her zaman en iyisini yapmaya çalışır.

bu aspordaki dandik herifin ağzından bizimle ilgili tek iyi şey çıktı mı ben mi kaçırdım
bunlar nereden türedi ya, yaşı 30 yok, hayatında top oynamamış, ne muhabirlik ne köşe yazarlığı geçmişi var
sallıyor da sallıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sneijder'in durumu önümüzdeki haftaiçi belli olacak büyük ihtmal...De Jong ve Hakan'ın maaş yükünden kurtulduğumuz gibi Lemina,Vainqueur falan patlatırlar gibi geliyor

Lemina ve Vainqueur çok çok iyi olur. Gerekirse sagbek, solbek alınmasın, mevcutlarla idare edelim ama bu iki adamı alalım.

(Tek adam alınacaksa da Vainqueur daha dogru bir tercih olur..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt