Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı transferleri Fener yapsa Aspor'da böyle oyuncuları para vermeden getiremezsin Türkiye'ye muhabbetleri dönerdi o kanalda

2 sene öyle olmuştu sabah akşam övüp duruyorlardı, fener'i şampiyon ilan etmişlerdi vs :D

Dün mü ne yine bize sallıyordu taraftarlar yüklendi buna Valbuenayıda konuş diye. Bir şey söyleyemedi sadece gomis le valbuena çok farklı oyuncular dedi kapattı konuyu

guakerboy genelde güzel haberler vermiş. ama imbula olmuyor demesine üzüldüm. wesley kalıyor. kono görüşmeleri başlamış. lamina büyük ihtimal olucak. asomoah olmuyor.

Fenerin hedefi ortasahaya ve forvete çağdaş oyuncularmış. Anlayan var mı ne demek olduğunu?

Dün mü ne yine bize sallıyordu taraftarlar yüklendi buna Valbuenayıda konuş diye. Bir şey söyleyemedi sadece gomis le valbuena çok farklı oyuncular dedi kapattı konuyu

arada ilgaz cinar cikiyo ugur karakullukcu bunlar izleniyor.
ama bu herif ne be tam bi amigo.

Kono yavas diyen var kono'un atacağı drigglingi atacak 1 tane oyuncu yok su ligde

Arkadaşlar, Lemina ve Konoplyanka gelirse lig biter. Ama bu iki transfer çok zor. Lemina Türkiyeyi tercih etmez diye düşünüyorum.

cavanda,tolga ve serdar alinirken neden bu hesaplar yapilmadi. daha dogrusu bjk ile bizi kiyaslamasinlar. onlarin butcesi ile bizim butcemiz bir degil ve onlar asla bir drogba yada sneijder getiremez

rehavete gelmeyelim muslera sakatlansa ilk 3 e giremeyiz

fft30mm3621457.jpg

Muslera yoksa reis var.

..................... Muslera.................
Corchia.. Maicon.. Serdar.. Clichy
............Vainqueur.. Lemina.........
Sinan.......... Belhanda........ Konoplyanka
.......................Gomis..........................

Sneijder in gidişi ancak bu durumda içimi ferahlatır.

Leminaya Belhanda, Maicon ve Gomisin havaalanı görüntülerini göstermek lazım. Bu oyunculara ilgi iyi geliyor tercih için.

Lemina-Vain-Kono ve Corciha gelsin transferi kapatalım. Benim için yeterli bir transfer dönemi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt