Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlediğim videolarda hızlı oynayım diye ilk gördüğü isme ayarsız paslar atan, gereksiz top saklama çabalarına giren, kontrolsüz bir ileri oynama çabası olan Vainqueur vardı. Dan dun gidiyor pas tercihlerinde. Imbula dönüp bir duruyor arkadaşları yerleşince servis yapıyor. Vainqueur'daki bu hızlı oynama çabası takım arkadaşlarını yoruyor gibi geldi bana. Ekstra çaba sarfediyorlar adamın paslarını kontrol edebilmek için :D
Vankör carole un ortasaha hali. Onun yapacağı işi tolgada yapar bize daha efektif bir ortasaha lazım fark yaratcak bir isim lemina çok sexy olurr

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen kono geldi gibi beinsports bir transferi daha bildi ve bu transfer sezonunda adımızın ciddi anıldığı oyuncuların nerdeyse hepsini aldık süreçler uzun olsada (acerbi hariç)..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onda da kulübünün çok olağanüstü talebi vardı

Gerçekleşmemesi normal

Ben fırsat transferi olmadığı sürece oyuncu alacağımızı düşünmüyorum yada scout transferi olabilir
Eylüle kadar iş uzar maliyet düşürmek için
Üç transferde nokta ve ihtiyaç için yapıldı acil bölgeler halledildi
Maicon defansı toparlar
Gomis gol sorununu çözer
Belhanda ise oynadığı bölgeyi komple parselleyen dinamik bir oyuncu geçmiş yıllarda en büyük sıkıntımız durağanlıktı her tarafa canlılık getirecektir yani oyun akacak bir bakacaksınız dönen topu tamamlayacak bir bakacaksınız rakip atağı kesecek herşeyden yapar ama kusursuz şekilde değil
Tabi Belhanda için söylediklerim teorik pratikte ne olur göreceğiz başımıza belada olabilir sorunlu bir oyuncu tudor un istemesi önemli eğer gerçekten istediyse sorun olmaz

Saidou cok vasat, ve agir bir futbolcuydu, yan pas geri pas... Ikili mücadelelerde de cok üst düzey basarili bir isim degildi. Oyunu basit oynuyordu, ve kosup alan kapatiyordu. Bir takim olarak cok iyi basarsan, orta sahina da cok baski gelmez. Takim olarak hücumu ve savunmayi basari ile uyguladigimiz senelerden biriydi.

Karsilik olarak, o dönem merkezde Fenerbahce´de Aurelio vardi. Onun yaninda birde Appiah. Sadece Aurelio bile Saidou´nun tüm özelliklerine sahip, ayni zamanda teknik kapasitesi yüksek, top sürebilen, hücuma iyi pas gönderen, ikili mücadelerde cok iyi, top kapmada ahtapot gibi bir oyuncuydu. Trabzon´da daha bile ofansif oynuyordu.

Genelde o sezon belki fenerin en kaliteli oldugu senesiydi, ancak biz takim oyunu ile alt ettik o dönem.
Appiah cok iyi adamdi ellerimizle verdik,onun gibi biri olsa simdi bizde orta sahayi toparlar bence de

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pepe'nin beşiktaş'a gelmesi kendi sonlarının başlangıcı olur şöyle ki;
Takım ortalama maaş seviyesi 1.5-2 m euro aralığındayken bir forvet oyuncusu olmayan adama yani stopere 4-5 m euro arasında bir maaş verirlerse kendi kendilerine tetiğe basmış olurlar, oğuzhan 1.3 m, queresma 1.7 m, talisca 1.5 m euro para alıyorlar diğerlerini saymaya bile gerek yok bu adamlar biz gol atıyorken bir stoper bizden nasıl 2-3 kat fazla para alabilir diye isyan etme potansiyelleri var. Pepe dünyaca ünlü bir marka olabilir ama takım içindeki dengeleri alt üst ederek maaş konusunda isyanlar başlatır hatta ciddi ciddi futbolculardan başlayıp teknik heyete varan ciddi sorunlar görülebilir. Kaos ortamını yönetemeyecek kulüplerin başında beşiktaş geliyor kısaca kendi kendilerini harcama ihtimalleri aşırı yüksek görünüyor. Onlarda yavaş yavaş bu tür hamlelerle kendi kaos ortamlarını oluşturacaklar :D
Gecen gun ayni seyi soyledim burada sanirim gelmesi.onlar icin hayir gibi gorinen ser olabilir,maas dengesi ile ovunuyorlardi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kono ile Lemina elzem transferler.Ondan sonra 2 tanede bek geldimi ligin en iyi kadrosu tartışmasız bizim olur.Ben Tudorun bize çok iyi futbol izlettireceğini düşünüyorum bu sene.

Konopa cok takildiniz. Bizim icin elzem degil.

---Gary----------------Sneijder--------------Belhanda--

---------------------------Gomis----------------------

olur. Yine ligin en cok gol ureten takimi olursun.

Ammmmaaa kimse bahsetmiyor da salak salak stopere serdari yaziyor.

Size duyum degil net bilgi vereyim. Serdar var ya son 4 sezonun yarisini sakat gecirdi !!!! Hala oraya serdar yaziliyor. Ahmet daha GS in ilk 11 stoperi degil. Semih koray stoper degiller.

Orta saha gobegi bombos. Pilsiz selcuk ve kazma ve muzmin sakat tolgaya gobek emanet edilir mi??

Sag bekimiz kim?? Linnes mi? Birakin ya.

Bizim 2 merkez orta saha, 1 stoper, 1 sag bek, 1 sol bek ihtiyacimiz var. Yani 5 adama cok ihtiyac varken Konop hikaye. Kanatlarda yasin, sinan, belhanda, gary varken Konop asla elzem degil.

Ben Vainquer, lemina, clichy, corcia gibi isimlerin bitmesini istiyorum bir an evvel. Stoper olarak da bjk nin ilgilendigi sirp stoperi alalim ( Subotic) . Sonra yemisim konopu.

Son düzenleme:
Kono iyidir ona lafım yok ama Sneijder gitse de kalsa da kanat için bir oyuncu alınacak ise asıl mevkisi sağ kanat olan birisi alınsa daha iyi olmaz mı ?
Garry ve Yasin'de sağ kanatta oynayabiliyor ama bunlarında asıl mevkileri sol kanat. Bir Sinan var sağda.

Aynen. O adam baya underrated bi oyuncu. Ama bizim icin olmazsa olmazlarin basinda geliyor bence. Ne yaptigini bilen tam bir orta saha emekcisi. Asla Tolga gibi beyinsiz degil.

kesinlikle en çok dikkatimi çeken özelliği mesela topu kaptığı gibi ileriye doğru oynuyor bazen atak başlatıyor,bazen hızlıca kenarlara yayıyor,bunu refleks gibi yapması çok güzel selçuk mesela topu aldığında 1 dakika ayağında tutuyor,tolga o pası atamıyor...Vainqueur bu konuda expert gibi ihtiyaç olduğunda topla ileri dribling atıyor gerekirse uzun pasla oyun açıyor....bu kalitede bir oyuncuyu bu paralara buldun mu çökeceksin hemen

Muslera
Corchia-Maicon-Serdar-Clichy
Vainqueur-Lemina
Sinan-Belhanda-Kono
Gomis

bu şekilde şampiyon oluruz diye düşünüyorum

İmbula Lemina'dan iyi oyuncu değil ayrıca İmbula'yı kiralamıyor Stoke City kiralasa Nice almıştı bile imkansız yazıp durmayın artık İmbula'yı

2 ortasaha alırsak ve eğer Kono 4-2-3-1 oynarsak Selçuk ve Tolga yedek kalırlar. Bu iki yedek için ödeyeceğimiz para yaklaşık 5.5 milyon euro.

Ancak ortasahaya 2 takviyeden biri yerli olabilir ben size söyleyeyim. Lemina veya İmbula tarzı maliyetli oyuncu alırlarsa Vainquer işine girmeyebilirler. Musa'ya hazır olun.

selçuk tudurun şu antrenmanında sakatlanıp sezonu kapatsa da hepimiz rahatlasak

Asamoah gelmem demiş. Imbula zor deniyor.

Lemina ve Vainquer ağırlıktaydı en son. Bir de Ndiaye adı çıkmıştı dün bi ara ne oldu acaba?

Sol bek de lazım. Carole çok yetersiz. Her derbi maçında otobanda ceviriyorlar bunun tarafını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt