Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konop transferinden önce sol bek ve on libero alinmali, sağ bek sonrasında hücum oyuncusu da Sneijder kesin gidecekse alınır.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konop ve olursa lemina icin opsiyon koyduracak mı bakalım cenkle gezelim görelim

Özellikle De Jong nasıl olacak hiç bilmiyorum. Tam bir ölü.
En az 2 milyon verecekler başka yolu yok. Yoksa gitmez.
Daha Donk, Umut Gündoğan, Emrah Başsan var.
Bu Umut'a 8 yıllık sözleşme yaptılar galiba. Her sene kampa geliyor adam.

Alnitak Alnilam Mintaka

En az 2 milyon verecekler başka yolu yok. Yoksa gitmez.
Daha Donk, Umut Gündoğan, Emrah Başsan var.
Bu Umut'a 8 yıllık sözleşme yaptılar galiba. Her sene kampa geliyor adam.

Alnitak Alnilam Mintaka

De Jong'u şöyle bir yere kiralasak da en azından yıllık masrafın 1.5 civarını biz versek 1'ini başkası. Donk bir şekilde gider diye düşünüyorum. Emrah da öyle. Balta da bu ligde rahatlıkla takım bulur ama alacağı para nasıl olur bilemem. Cavanda da Belçika'da filan takım bulabilir. Koray'ı da bugün istesek krialarız Süper Lig'de bir takıma.

Tarık ve De Jong en sıkıntılıları şu an. Umut ve Oğuzhan zaten artık atacağız çöpe.

Konoooooppppppppppppppppppp

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Bizim ligde kaliteli oyuncular genelde rehabilite oluyorlar. Eğer çok bitik değillerse De Jong gibi filan. Mutlaka fark yaratıyor ve hatta tekrar transfer olabiliyorlar. Quaresma, Sneijder, Eto, Adebayor, Carlos, Drogba gibi oyuncularda bunu gördük. Belhanda ve Konoplyanka da tekrar Avrupa'da farkedilmek için çıkış arayan adamlar. Bizim takımda mutlaka canla başla oynarlar. Üstelik yaşları da daha 27-28. Ben ciddi katkıları olacağı kanaatindeyim.

hüseyin özkök diye biri
Twitterına baktım Galatasaray oyuncu ve Schalke'yi ikna ederse alabilir demiş o kadar ayrıca bu adam aspor ve fotomaçta çalışıyormuş. Böyle adamların dediklerine itibar etmeyin bir şey bildikleri yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt