Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterına baktım Galatasaray oyuncu ve Schalke'yi ikna ederse alabilir demiş o kadar ayrıca bu adam aspor ve fotomaçta çalışıyormuş. Böyle adamların dediklerine itibar etmeyin bir şey bildikleri yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ins

Twitterına baktım Galatasaray oyuncu ve Schalke'yi ikna ederse alabilir demiş o kadar ayrıca bu adam aspor ve fotomaçta çalışıyormuş. Böyle adamların dediklerine itibar etmeyin bir şey bildikleri yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1-2 salakça şey de yazmış.Galatasaray gidip sevilla ile görüşürse,rezil olur gibi ahahhaha

Hüseyin Özkök Almanya'da yaşayan bir gazeteci bildiğim kadarıyla. Ya da uzun süre yaşamış. Dikkate değer bir isim ama tabi her söylediği doğru olmayabilir.

Yeni uyandım... Konop bitti mi?

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Kono'yu bu yaptiklarindan sonra tdsi istemez zaten istemiyormuş

Konoplyanka adım adım geliyor.
(HÜRRIYET ÖZEL HABERRRRR)

Bu iş bitmiştir. H.o.

Geliyor gönlümün efendisiiiii

tumblr_mu1qmgEvBX1sijp65o1_1280.jpg

Zenit Parades'e 23+4€ vermiş, Sneijder gidecekse gelin alın lan 5€ filan bari beleş gitmesin.

_________Vainqeuer___________
____Belhanda____Sneijder_______
___Sinan___Gomis___Konoply.____
Tudor hoca böyle bir psikopatlık peşinde olmasın acaba Belhanda stil olarak Oğuzhan Özyakupa benziyor OOS oynayan ama Merkez Orta Saha koysanda iş yapabilecek bir isim ama yumuşak bir takım olabilir baya

Imbula ve Asamoah artik konusmayalim bence ikiside olmayacak. Zaten Asamoah meneceri acik acik bu sene takimda kalacak dedi. Gitsin otursun yedekte.
Imbulayida takimi vermek istemiyor bize.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak GSC Mobil uygulamasi ile gonderildi
Bence Imbula olayında farklı bir şey var gibi

Söylenenlere göre Imbula bize gelmek istiyordu

Ama Stoke City takımı bize vermeyi kabul etmiyormuş yani onlara ne oluyor ki adam istediği takıma gider bu düşmanlık nereden geliyor

Bunu mantığım almıyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt