Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa Konoplyanka filan eyvallah da kardeşim EN AZ 2 orta saha ve 1 sol bek alınmazsa unutalım ligi

Sneijder'in gidip gitmemesiyle ilgili bir problemim yok hatta kalmasını çok istiyorum ancak hem Sneijder kalsın hem Konop gelsin mantığını hiç doğru bulmuyorum. Sneijder kaldığında Belhanda mecburen solda oynayacak. Konop, Yasin, Sinan, Garry hepsi sol oyuncusu. Yani toplamda 5 sol kanat 0 (sıfır) sağ kanat oyuncusu olmuş olacak.

Konop veya Yasin hatta Garry sağ tarafta oynayabilir diyenler için de cevabım: Bir mevkiyi idare etmekle O bölgenin hakkını vermek arasında fark vardır. O bölgede oynayabilir demek o bölgeyi çok iyi kullanır demek değildir...

West Ham, 13 milyon poundluk serbest kalma bedelini karşılayarak Javier Hernandez'i kadrosuna katmak istiyor. (Mirror)

Bence Imbula olayında farklı bir şey var gibi

Söylenenlere göre Imbula bize gelmek istiyordu

Ama Stoke City takımı bize vermeyi kabul etmiyormuş yani onlara ne oluyor ki adam istediği takıma gider bu düşmanlık nereden geliyor

Bunu mantığım almıyor

Bunda anlaşılmayacak birşey yok ki. Adamlar 24 milyon euro vermiş. Galatasaray şu anda veya opsiyonlu olarak bu paranın yarısını bile zor verir. Adamlar da sadece kiralık verirken de neredeyse hiç izlenmeyen Türkiye ligi yerine baka yere vermek istiyorlar.

Selçuk inan olmadan yapılan kadroların tümü hayal ürünüdür.Kendisi çin, katar gibi ülkelere satılmadığı sürece ilk 11 ve kaptan olarak devam eder.Ben 2 orta saha alacağımıza inanmıyorum.hayalsiz yeni sezon beklentim muslera corcia maicon serdar(ahmet) linnes vankör selçuk sinan(yasin) belhanda konop(gary) gomis son olarak sneijder kalmaz diyorum.Mucize olurda 2. Orta saha alınırsa musa olur selçuk inanın yedeği olarak bekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunda anlaşılmayacak birşey yok ki. Adamlar 24 milyon euro vermiş. Galatasaray şu anda veya opsiyonlu olarak bu paranın yarısını bile zor verir. Adamlar da sadece kiralık verirken de neredeyse hiç izlenmeyen Türkiye ligi yerine baka yere vermek istiyorlar.
Öyle mi Ömer başka taliplisi var mı bu arkadaşın ondan haberim yoktu dediğin gibiyse tamam o zaman şimdi anlıyorum neden vermediklerini

Selçuk inan olmadan yapılan kadroların tümü hayal ürünüdür.Kendisi çin, katar gibi ülkelere satılmadığı sürece ilk 11 ve kaptan olarak devam eder.Ben 2 orta saha alacağımıza inanmıyorum.hayalsiz yeni sezon beklentim muslera corcia maicon serdar(ahmet) linnes vankör selçuk sinan(yasin) belhanda konop(gary) gomis son olarak sneijder kalmaz diyorum.Mucize olurda 2. Orta saha alınırsa musa olur selçuk inanın yedeği olarak bekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tekrar tekrar söylüyorum

Selçuk denen çöp şayet geçen senelerde ki gibi oynarsa kesinlikle FORMA GİYEMEYECEK

Tudor oynatmak istese bile TARAFTAR OYNATMAZ

Çünkü çok doldu taraftar o çöpe karşı hele ki Sneijder filan giderse taraftar daha da hırslanacak o çöpe

Sahaya inip dövebilirler o derece yani

Güntekin Onay: Belhanda, Gomis, Konoplyanka.. Sneijder de kalırsa çılgın şeyler oluyor Galatasaray'da.

kudurunnn

Güntekin Onay: ''Belhanda, Gomis, Konoplyanka.. Sneijder de kalırsa çılgın şeyler oluyor Galatasaray'da.''

DDt_3LsXkAQgfZx

Sneijder'in gidip gitmemesiyle ilgili bir problemim yok hatta kalmasını çok istiyorum ancak hem Sneijder kalsın hem Konop gelsin mantığını hiç doğru bulmuyorum. Sneijder kaldığında Belhanda mecburen solda oynayacak. Konop, Yasin, Sinan, Garry hepsi sol oyuncusu. Yani toplamda 5 sol kanat 0 (sıfır) sağ kanat oyuncusu olmuş olacak.

Konop veya Yasin hatta Garry sağ tarafta oynayabilir diyenler için de cevabım: Bir mevkiyi idare etmekle O bölgenin hakkını vermek arasında fark vardır. O bölgede oynayabilir demek o bölgeyi çok iyi kullanır demek değildir...

Garry sağ kanat oynayabilir kariyerinde 80 maç sol 50 maç sağ kanat oynamış.Konop gelirse sneijder gider bence.

Eşi doğum yaptığı için izinli olan Serdar Aziz, Slovakya'daki kampa katıldı Serdar, bu akşam Galatasaray forması ile sahalara geri dönecek

ali naci

Haydaaaaa Konop Instagramdan Drogbayi takibe almis

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt