Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlaka bir tane potansiyeli olan genç oyuncu almalıyız. Genç oyunculardan yararlanamazsan bile zarar etmen çok zor oluyor. Telles 6 milyona aldık 1.5 milyon kiralama + 6.5 milyona sattık. Rodriguez biz de tutmadı ama 1 milyon kar koyarak elimizden çılardık. Bruma'yı da çok daha iyi fiyata satabilirdik ama yine kiralama bedeli, bonuslarla birlikte 15 milyon bonservis bedeli vs derken yine zarar etmedik. Linnes'i satılığa çıkar yine zarar etmezsin 2-3 milyon euroya alıcısı çıkar.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni de endişelendiren bu husus aslında Alpay, Tudor futbolu sadece hızlı koşan mücadeleci oyunculardan ibaret sanıyorsa vay halimize. Yaptırdığı ağır idmanlar oyunculara sinirimizden hoş geliyor ama bu ağır tempo umarım bize sakatlık olarak geri dönmez. Çok koşuyor diye Gary Tudor'un gözüne girerken Sneijder giremiyorsa benim bu mantıkla Tudor'a olan güvenim azalıyor.

Gary geçen sene oynadığı maçlarda gösterdiki oyun zekası sınırlı o yüzden sadece düz oyuncu tipiyle başarılı olmak zor.

Tudor'da teknik direktör olarak Hagi'yi görüyorum. İnatçılık konusunda ısrar ederse seneyi zaten tamamlayamaz. Kariyeri de parlak gitmez.

yahu garry icin iyi degil diyenler haklida olabilir.
ama biraz sabir simdiden asip kesmek kime yarar ?

Garry'yi hemen çöpe atmayın

Adam hakkında görüşümüz oluşacak kadar çok oynamadı ki

antrenman performansi abartilmamali

ama bence de Rodrigues bu sene daha iyi olacak

garryinin iyi kötü olup olmadigini ancak bir kac mac arka oynadiginda belli olur.
okadar haksizlik yapmayin hemen daha oynamadan.
en iyi örenk telles.
Telles her maç oynadı ama bizde galiba.
Portoda geçen sezon bir çok maçını izleme fırsatını yakalamıştım.
Savunmasında gram ilerleme yok halen. Kademe sorunu yaşadığı gibi ikili mücadelerde de okadar etkili değil. Hucum desen asisti yok duran topları saymazsak. Çok iyi oynadığı maçlarıda oldu ama ne hikmetse ama bu çok azınlıkta. Chelsea alacaksa bu paralara üstelik iyi olduğu maçlardaki potansiyeli görüp de bunu istikrarlı bir seviyeye çıkartırız demiş olabilirler. Telles sonuçta istikrarlı oynayan çalışkan bir brezilyalı olup inter-porto-Galatasaray(şampionlar ligi çeyrek final) tercübesine edinmiş birisi.

Alex Tellese etmediginiz kufur kalmamisti Chelseaye gidiyor

Brumada aynisi olur

Garry zaten karakterli bir oyuncu, en son röportajda anlatti nereden geldigini, neler cektigini felan.. caliskan birisi ama bize yeterlimi? Bu soru isareti iste

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Telles her maç oynadı ama bizde galiba.
Portoda geçen sezon bir çok maçını izleme fırsatını yakalamıştım.
Savunmasında gram ilerleme yok halen. Kademe sorunu yaşadığı gibi ikili mücadelerde de okadar etkili değil. Hucum desen asisti yok duran topları saymazsak. Çok iyi oynadığı maçlarıda oldu ama ne hikmetse ama bu çok azınlıkta. Chelsea alacaksa bu paralara üstelik iyi olduğu maçlardaki potansiyeli görüp de bunu istikrarlı bir seviyeye çıkartırız demiş olabilirler. Telles sonuçta istikrarlı oynayan çalışkan bir brezilyalı olup inter-porto-Galatasaray(şampionlar ligi çeyrek final) tercübesine edinmiş birisi.

birak telles, bruma yeterli bi örnek.
7 milyon € psv satilsin diye istendi.

aynen, aynen neye göre yorumlaniyor anlamadim.

Yasin kötü oynasa bile o kadar şans verdik

Bruma ya o kadar destek verildi

Bence Garry'de kısa dönemde ufak ufak parıltılar oluşturdu o da bir şansı hak ediyor

Konop inşallah gelir ama gelmezse Garry gerçekten taraftarın dediği kadar kötü bir adam değil gibi

Telles ve Bruma, o yuce sahsiyetin avrupa ve dunya futboluna kazandirdigi 2 buyuk yetenek. Futboldan anlamam dese de aslinda bir cok scout'u cebinden cikarir.

Ne yazik ki bu 2 yetenegin degerini bilemedik. Hak ettikleri bonservis degerinin 4'te 1'i fiyatlara sattik. Kar bile edemeden.

futbolcuların pestilinin çıkarılması intikamımızın alınması adına güzel bişey ama sadece futbolcuları köpek gibi koşturarak iyi t.direktör olunmuyor onu da belirtmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt