Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olabilir ağa. Bu sezona kadar brumadan pek fayfasını görmeyen taraftar zararından nereden dönsek iyidir düşünmüş olmuş olabilir.

tamamda biraz sabir etmeyi ögrenmemiz lazim.
sabir da bi yere kadar o da dogru ama garry daha öynamadan yargilamakta dogru degil.

Bruma : 12.500.000 Euro
Podolski: 2.600.000 Euro
Telles: 2.500.000 Euro (10% Pay)

Toplam: 17.600.000 Euro

Batefimbi Gomis : 2.500.000 Euro
Maicon : 7.000.000 Euro
Belhanda : 8.000.000 Euro

Toplam: 17.500.000 Euro

Muhtemel Transfer

Yevhen Konoplyanka : 2.500.000 Euro + Opsiyon: 7.500.000 Euro
Mario Lemina : 2.000.000 Euro + Opsiyon : 10.000.000 Euro
Corchia : 5.000.000 Euro
Clichy : 2.500.000 İmza Parası
Fernando Reges : 1.500.000 Euro + Opsiyon: 5.500.000 Euro

Devran donuyor, evlat cetesi Tudor ve satilik medya uzerinden biricik kaptanimiz sneijder'i hedef aliyordu. Simdi Sneijder aldi sazi, evlat cetesinin sonu yakin. Tudor bizim saflarimiza gecti.

bu kaniya 2 - 3 defa sonradan girdigi mactanmi vardin?
brumaya neler dendi, 7 milyona psv satilmasi isteyenler vardi.
azicik sabir.

Ne alaka yahu geçen sezon neredeyse tüm maçlarımızı izledim. Garry'nin de oynadığı her maçı izledim. üst düzey özelliği yok adamın. 1-0 önde olduğumuz maçların son 20-30 dakikasında oyuna alınacak oyuncudur Garry.

Bruma dediğin adamsa, daha ilk iki maçında kalitesini ve potansiyelini göstermişti. Sonrasında sakatlıklar, TD değişikliği derken özgüveni sıfırlandı adamın. Garry'de kalite sorunu var, Bruma'da ise özgüven sorunu mevcuttu. Kaliteyi sihirli değnek değmiş misali yükseltemezsin ama özgüveni geri kazandırabilirsin.

Son düzenleme:
Kono sildi bizimle ilgili begendigi twitleri, bizi takip etmeye de birakti

gecmis olsun

Yav ne biçim adamlarsınız yahu ne istiyorsunuz batalım küme mi düşelim yok o bir sey yapamaz o iki aya gider anlamıyorum başka Galatasaray mı var ? İki senedir yaşanılan sinir harbi yetmedi mi iyi kötü bir kadro olusturuluyor daha futbolcuların ayağına top değmemiş yanlış işler peşindesiniz siz böyle oldukça fener medyası daha çok sırtınıza biner

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne alaka yahu geçen sezon neredeyse tüm maçlarımızı izledim. Garry'nin de oynadığı her maçı izledim. üst düzey özelliği yok adamın. 1-0 önde olduğumuz maçların son 20-30 dakikasında oyuna alınacak oyuncudur Garry.

Bruma dediğin adamsa, daha ilk iki maçında kalitesini ve potansiyelini göstermişti. Sonrasında sakatlıklar, TD değişikliği derken özgüveni sıfırlandı adamın. Garry'de kalite sorunu var, Bruma'da ise özgüven sorunu mevcuttu. Kaliteyi sihirli değnek değmiş misali katamazsın ama özgüvenini geri kazandırabilirsin.

bizde daha tam 90 dakikada oynayan maci olmadi, bu yüzden ölcü olamaz.

Son düzenleme:
tamamda biraz sabir etmeyi ögrenmemiz lazim.
sabir da bi yere kadar o da dogru ama garry daha öynamadan yargilamakta dogru degil.
Garry ilgili sabır meselesine katılıyorum ne kadarda benimde endişelenirim varsada. Kaos ortamına henüz 6 ay önce katılmış oyuncuyu hemen çöpe atmak haksızlık olur kesinlikle.

Son düzenleme:
adam 12 bin takipci kazandi ve bizimle dalga gecti

küfür sov baslar birazdan

Baskan kim olursa olsun 2-3 vasat ustu transfer yapildimi hemen yalamaya basliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt