Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder kalıyor diye vazmigecti bjzimkiler acaba

twitterda dmi kapatmış konoplykan.uyarı geldi belli ki.ama adamı çok taciz ettiler.

Geliyorum gidiyorum hala Sneijder

Sizin Sneijder'i düsündügünüz kadar keske oda Galatasaray'i düsünse.

Iyi bir Sneijder izlemek istiyorsak kampta olmasi gerekirdi,hala yok ortalarda

Izinli demeyin,bu adam 2. Kaptan.

quakerboy sozune itibar edilecek biri mi bilmiyorum. Eğer dogruysa Tudor kalmasini istiyomus wesleyin.

Ben konoplyanka'nin yerinde olsam gelmem

Dm falan insan rahatsiz olur,bunlarda insan sonucta hic kimse telefonuna sacma sapan mesajlar atilmasini istemez rahatsiz olur

twitterda dmi kapatmış konoplykan.uyarı geldi belli ki.ama adamı çok taciz ettiler.

sen uyumadinmi hala :D

giphy.gif

Manciniyi diyorum
Furkani beğeniyor takip edilmesini istiyor
Mert te bizim oyuncumuz olduğunu soyluyor
Salihi de bizzat isteyen adam

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Salih Dursun hakkındaki şok düşüncesi ise henüz 'ikinci antremanda' ortaya çıkıyor. Sarı kırmızılı takım ile ikinci antremanına çıkan Salih Dursun hakkında Mancini'nin yorumu, ''Bu çocuğu bana kim aldı? Nereden aldı?'' şeklinde oluyor ve genç oyuncuyu beğenmiyor.

Bilmiyorum ya ben Mancini'nin bunlari istediğini sanmıyorum tamamrn menajer-komisyon transferleri bana göre

Yaklaşık 2 bin takipçi kaybetti knop çok kısa sürede ☺?

GSCimbom Mobile App

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Salih Dursun hakkındaki şok düşüncesi ise henüz 'ikinci antremanda' ortaya çıkıyor. Sarı kırmızılı takım ile ikinci antremanına çıkan Salih Dursun hakkında Mancini'nin yorumu, ''Bu çocuğu bana kim aldı? Nereden aldı?'' şeklinde oluyor ve genç oyuncuyu beğenmiyor.

Bilmiyorum ya ben Mancini'nin bunlari istediğini sanmıyorum tamamrn menajer-komisyon transferleri bana göre
Ceyhunu sag açık oynatıyordu beyinsiz herif kime hayri dokundu bize dokunsun
Ama inanılmaz naif biriydi

SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben konoplyanka'nin yerinde olsam gelmem

Dm falan insan rahatsiz olur,bunlarda insan sonucta hic kimse telefonuna sacma sapan mesajlar atilmasini istemez rahatsiz olur
Ki herif yüksek ihtimal gelicek hissediyorum
Pişkin pişkin welcome to Galatasaray yazarlar sonra

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt