Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herife nasıl küfür ediyolar arkadaş gelirse utanmaz da bunlar
TapaTalK
Manciniyi diyorumanlamadim usta ne demek istediğini
Sneijder kalıyor diye vazmigecti bjzimkiler acaba
Geliyorum gidiyorum hala Sneijder
Sizin Sneijder'i düsündügünüz kadar keske oda Galatasaray'i düsünse.
Iyi bir Sneijder izlemek istiyorsak kampta olmasi gerekirdi,hala yok ortalarda
Izinli demeyin,bu adam 2. Kaptan.
twitterda dmi kapatmış konoplykan.uyarı geldi belli ki.ama adamı çok taciz ettiler.
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Salih Dursun hakkındaki şok düşüncesi ise henüz 'ikinci antremanda' ortaya çıkıyor. Sarı kırmızılı takım ile ikinci antremanına çıkan Salih Dursun hakkında Mancini'nin yorumu, ''Bu çocuğu bana kim aldı? Nereden aldı?'' şeklinde oluyor ve genç oyuncuyu beğenmiyor.Manciniyi diyorum
Furkani beğeniyor takip edilmesini istiyor
Mert te bizim oyuncumuz olduğunu soyluyor
Salihi de bizzat isteyen adam
SM-G920F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kapalı değil açık şuantwitterda dmi kapatmış konoplykan.uyarı geldi belli ki.ama adamı çok taciz ettiler.
Bunu görünce aklima Selman Öztürk geldi. Hala üye mi o ? :-)sen uyumadinmi hala
![]()
Bunu görünce aklima Selman Öztürk geldi. Hala üye mi o ? :-)
SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
quakerboy sozune itibar edilecek biri mi bilmiyorum. Eğer dogruysa Tudor kalmasini istiyomus wesleyin.
Belhanda'da var ya o yuzden diyorum kadro karışıyor sneijdet kalıncabrumanın yerine dendi kono.30 sayfa aynı muhabbet dönecek.ben kaçtım.
Ceyhunu sag açık oynatıyordu beyinsiz herif kime hayri dokundu bize dokunsunGalatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin ısrarla istediği Salih Dursun hakkındaki şok düşüncesi ise henüz 'ikinci antremanda' ortaya çıkıyor. Sarı kırmızılı takım ile ikinci antremanına çıkan Salih Dursun hakkında Mancini'nin yorumu, ''Bu çocuğu bana kim aldı? Nereden aldı?'' şeklinde oluyor ve genç oyuncuyu beğenmiyor.
![]()
![]()
![]()
Bilmiyorum ya ben Mancini'nin bunlari istediğini sanmıyorum tamamrn menajer-komisyon transferleri bana göre
Ki herif yüksek ihtimal gelicek hissediyorumBen konoplyanka'nin yerinde olsam gelmem
Dm falan insan rahatsiz olur,bunlarda insan sonucta hic kimse telefonuna sacma sapan mesajlar atilmasini istemez rahatsiz olur