Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonunda uğur karakullukçu falanda değinmiş bu konuya. Clichye 2 yıllığına 7 m vermektense 6-7 m bonservis ver 1 m euro veya altına oynayacak oyuncu alırsın ilerde de satma ihtimalin olur ama sorsan herkes Sagna 1+1 yıllığına falan gelsin der

sneijder kalsin gitsin sorun degilde.
benim anlamadigim su, madem sneijder kalmali bunu niye karsi tarafin medyasi da zikrediyor?
burda bi yanlislik var.

bunlarda sneijderin bittigi kanisinda, ama kadro düzeliyor bunuda düsünmüyorlar, 2014 de pek iyi sezon sergilemedi sneijder.
2015 sampiyon yapti.
simdi bu kadroyla da ters de tepe bilir sonra aglayanalar yine kendileri olabilir :D
neyse hayirlisi artik.

Son düzenleme:
Sonunda uğur karakullukçu falanda değinmiş bu konuya. Clichye 2 yıllığına 7 m vermektense 6-7 m bonservis ver 1 m euro veya altına oynayacak oyuncu alırsın ilerde de satma ihtimalin olur ama sorsan herkes Sagna 1+1 yıllığına falan gelsin der

aynen sacmalik alirim genc oyuncu ve düsünürüm uzun vadeli.

Sneijder yine 10 15 asist 4 5 gol atarda bu mesele değil Sneijder zaten illaki katki verir önemli olan hocayla falan arasi nasıl

Kaç gündür sayfalarca sneijder okuduk yeter arkadaşlar gelsin kalıcak mı gidecek mi belli olur artık. Harbi harbi sıktı artık. Benim de en sevdiğim oyuncu kesinlikle kalmasından yanayım da 3-4 kişi bütün forumu sinir etmek için yorum yapıyor 300 kişi savunmaya geçiyor yav ne gerek var ?

Belhanda alinmayip, Konoplyanka alinsaydi keske.

Konoplyanka - Wesley Sneijder - Sinan Gumus

Hem Sneijder yaslaniyor, kendisi son sezonunda hem 30 mac oynar hem'de, atalay'a mentorluk olur, ona bazi seyleri ogretmeye calisabilirdi. Atalay'da avrupa ligi donusu falan oynardi, Sneijder Avrupa Ligin'de full performans gosterirdi.

Bundesliga temsilcisi Werder Bremen, Claudio Pizarro ile sözleşme uzatılmayacağını duyurdu.
Bu adam hâlâ bırakmamış mı
:D

Hakan Milan'a transfer olmuş hadi bakalım başarılı olur umarım

De jong dediğin adam geçen sene 3 m euro aldı bu senede parasını almadan kolay kolay gitmez en az 4.5-5 m euro maliyeti oldu(olacak) adamın verdiği katkı 0. Wiel falanda öyle

o parayi verirsin drogba gibi adama.
adamin adi var oynamasa bile reklam yapmis oluyor forma satisi filan.
ama sagna ne ?
kesinlikle yanlis olur, katarim üzerine 2 milyon alirim genc oyuncu.

Muslera
Corchia - Bizim Çöplerden - Maicon - Linnes
Vainqueur - Bizim Çöplerden
Konoplyanka - Sneijder - Belhanda
Gomis​

Bu takıma razıyım

Sneijder devre arası Mls e gider zaten önemli olan o zamana kadar takım içinde sorun çıkar mı ? yarıştan koparmıyız?onsuz planlama yapılmalı zaten Hoca yönetim ne karar alırsa doğrudur demek lazım hocanın kafasında nasıl sistem var bilmiyoruz yönetimin mali düşüncesi nedir bilmiyoruz o yüzden nötr kalmak lazım.. Havaalanına gidip karşılayıp oyuncuya güç verip yönetim ve hocanın elini zayıflatmamak lazım..Sezon başladı netleştirsin kalacaksa da bi zahmet kampa gelsin artık..Hücumdan önemlisi defansif orta saha ve bekler.. Ligde gol yemezsen her maçı kazanma şansın yüksek zaten her takımın defansı mal dolu kendi kendilerine pozisyon hediye edereler zaten..O yüzden kono falan değil lemina corichia clichy asamoah vs olmalı öncelik..

Son düzenleme:
Konoplyanka bütün beğenileri geri çekmiş ne iş? Yattı transfer herhalde.

Yeni sezon ekipmanları siyah - beyaz olunca Dursun Özbek, "İdman ekipmanlarıyla da mı ben ilgileneyim!" diyerek adeta çileden çıktı. (Sabah)
:asd22:

Sneijder devre arası Mls e gider zaten önemli olan o zamana kadar takım içinde sorun çıkar mı ? yarıştan koparmıyız? Hoca yönetim ne kara alırsa doğrudur demek lazım hocanın kafasında nasıl sistem var bilmiyoruz yönetimin mali düşüncesi nedir bilmiyoruz o yüzden nötr kalmak lazım.. Havaalanına gidip karşılayıp oyuncuya güç verip yönetim ve hocanın elini zayıflatmamak lazım..Sezon başladı netleştirsin kalacaksa da bi zahmet kampa gelsin artık..Hücumdan önemlisi defansif orta saha ve bekler.. Ligde gol yemezsen her maçı kazanma şansın yüksek zaten her takımın defansı mal dolu kendi kendilerine pozisyon hediye edereler zaten..O yüzden kono falan değil lemina corichia clichy asamoah vs olmalı öncelik..
valla devre arasi gidecekse simdi gitsin, en azindan maasindan baska oyuncu transferlerine yer acilir.

Son düzenleme:
valla devre arasi gidecekse simdi gitsin, en azindan maasindan baska oyuncu transferlerini yer acilir.

Bizde kalmayacağı kesin ocak ayında serbest.. Zaten ocakta gitmesede son senesinde topa dokunmaya çekinebilir normal sakatlık vs olmasın diye okan emre de yaşadık.
O yüzden hoca ve yönetim ne derse doğrudur demek lazım onlar istediğini yapmalı başarısız olurlarsa hesap verebilsinler

hakan çalhanoğlu milan'a transfer olmuş.hayırlı olsun.bu seviyelerin oyuncusu mu tartışılır biraz.

DDukhFqWAAEZijm.jpg

Muslera
Corchia - Bizim Çöplerden - Maicon - Linnes
Vainqueur - Bizim Çöplerden
Konoplyanka - Sneijder - Belhanda
Gomis​

Bu takıma razıyım
Bu takım yine 3.cü olur hem s8 hem ws10 var

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt