Yaman Arkın
Cezalı
- 30 Haziran 2017
- 249
- 0
- 316
Aloooo yav şu Chelsea'deki Nijeryalı orta sahanın adı neydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Leminaaaa
Az once yazdigim kadro planlama mesajimda belirttigim gibi bizim yerli oyuncu sayimiz az ve problem olacaktir. Hem alt yapidan yetismis oyuncu sayimiz yeterli degil hemde Turkiye'den. Bence Cengiz Under transferi cidden dusunulmeli eger mumkunse.
Onlari da gormezden gelemeyiz ama bunlari 18 kisilik kadroya yazip AL ve Ligde hedefe kosamazsin simdilik. Bu lafi soylemek istemezdim ama sanki 1 tane yerli transferi mecbur gibi duruyor. En azindan gelip is yapacak birisi olmalidir. Keske Cengiz'i alabilsek o bakimdan.Vermezler bize zaten 6 7 teklif etmişler
Biz istesek iki katı fiyat çeker
En oluru şu çok övünen yeni gelen nesil
Onların üzerinde durmalıyız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
obi mikelAloooo yav şu Chelsea'deki Nijeryalı orta sahanın adı neydi?
Altınordu dan sol bek diyorlardi bir araOnlari da gormezden gelemeyiz ama bunlari 18 kisilik kadroya yazip AL ve Ligde hedefe kosamazsin simdilik. Bu lafi soylemek istemezdim ama sanki 1 tane yerli transferi mecbur gibi duruyor. En azindan gelip is yapacak birisi olmalidir. Keske Cengiz'i alabilsek o bakimdan.
obi mikel
Bu kural eskiye nazaran tabi daha iyi ve guzel oldu ama tam detaylarini da goz onune alirsak ufak tefek duzenlemeler sonra yapilir gibi duruyor.Alper hatırlarsan 1 hafta 10 gün önce filan bunu yazdım burada. Altyapı filan dediler ama bizim şu an yerli rotasyonu altyapıyla filan olacak iş değil. Hele de 18 kişi için 7 yerli zorunluyken. Bana öyle geliyor ki bunlar ortasahaya iki isim alsalar da biri yerli olur. Musa'nın adı geçmişti hatırlarsan.
Bu arada 14 yerli-yabancı işi de ahmakça. Terim'in kendi fikriymiş. Ulan bunun yerine ilk 11 için 3, İlk 18 için de 5 Türkiye'de yetişmiş bunlardan en az ikisi de kendi kulübnde yetişmiş şartı koysana. Yerli yabancı ayrımını ne yapacaksın. Kafa bu akdar çalışmıyor işte.
Onu bilmiyorum. Belki scout ekibi bakardir.Altınordu dan sol bek diyorlardi bir ara
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden agirtsin
14 tane taş gibi yabancı alırsın
14 tanede paf takımdan oyuncu koyarsin oldu bitti.
Mesele şu; bizde muslera ve senijder dışındaki yabancılar da çöp.
Birazda maicon kurtarıyor.
Yabancının bile çöpünü bulup dünya para veriyoruz
14 tane taş gibi yabancıyı bulup almak öyle kolay işler değil. Futbol sadece bizim ülkemizde oynanmıyor , piyasa inanılmaz yüksek. Premier ligin sonuncusu 110 milyon civarı alıyor sadece yayın gelirinden. Herkes futbolcu izliyor, taş gibi oyuncuyu herkes biliyor, 10 yaşındaki bebeyi bile izliyorlar. Mümkün olsa ultrasonla anne karnında izlemeye alacaklar futbolcu olur mu diye.
Ayrıca yerli oyuncuyu küçümsememek gerek. Tabibi yabancı oyuncular oynayacak ama bir takıma o takım ruhunu verecek olanlar kaliteli yerli oyunculardır. Kulübün geleneğini amacını ruhunu bilen oyuncudan zarar gelmez, kaliteli olması koşuluyla...
Aldığımız oyuncuların çöp olduğu konusuna da katılmıyorum. Bence iyi oyuncular. Bu ülkeye adam getirmenin zorluğunu da göz önünde bulundurursanız gayet başarılı transferler olarak görürsünüz bence...