Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimle ilgisi yok, kulübü korumak için eski teknik direktör hakkında o açıklamaları yapması gerektiğini ve eğer Weinzierl kalsaydı bavullarını toplayıp ayrılması gerektiğini biliyormuş.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Markus Weinzierl takimda kalsaydi ben Schalke den ayrilacaktim diyor.

of ya korktuğum başımıza geldi beğeniler o yüzden kalkmış demek bugün hocayla kahvaltı yapıp barışmışlar diye duymuştum doğruymuş öyleyse lanet olsun

of ya korktuğum başımıza geldi beğeniler o yüzden kalkmış demek bugün hocayla kahvaltı yapıp barışmışlar diye duymuştum doğruymuş öyleyse lanet olsun
Barışmış olamaz çünkü hakkında açıklama yaptığı hoca kovuldu.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Bize gelecegi yoktu zaten.

Donk Sen neymisin öyle. Donk kesinlikle takimda kalmali kaptanlik verilmeli ve takimin signature Oyuncusu olmali.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

evet öyle aciklamalar yaptigina göre.
gecmis olsun.
bu aciklamalar kendini schalke taraftarina sirin göstermek icin gibi.
hoca gittine göre ben kaldim gibi birsey anladim ben bundan.

halbuki o likelari filan yapincce dün yani antrenör coktan gitmisti degilmi ?

Son düzenleme:
Sol beki bu sene Linnes (as) , Carole (Yedek) olarak idare edip, sadece sağ bek transferi yapalım. Sol bek yerine de 2.merkez orta saha transferini yapalım en mantıklısı bu olur.

Seneye duruma göre sol beke kaliteli bir takviye gelir.
Ofansif bir bek mutlaka lazım, hatta ön liberoyla birlikte en öncelikli mevkiler ama dediğin gibi ikinci ortasaha olacaksa diğer bek idare edebilir. Ki Linnes o kadar kötü adam değil.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet öyle aciklamalar yaptigina göre.
gecmis olsun.
bu aciklamalar kendini schalke taraftarina sirin göstermek icin gibi.
hoca gittine göre ben kaldim gibi birsey anladim ben bundan.

halbuki o likelari filan yapincce dün yani antrenör coktan gitmisti degilmi ?
Markus Weinzierl (eski hocasi ) 9 Haziran da kovulmustu. Yani neredeyse 1 ay once oldu.

Konoplyanka transferi zaten olmaz. Ama o açıklamar eski hocası hakkında diye biliyorum. Korkak demişti. Ama yeni hocaları gelip yeni şans vereceklerini açıklamıştı. Buna ek olarak 15 milyon teklifi geri çevirdiler. 6 milyona olmaz bu iş. En az 12 vermemiz gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt