Yaman Arkın
Cezalı
- 30 Haziran 2017
- 249
- 0
- 316
Şu a spor'daki kıvırcık adamı dinden imandan çıkarır. Tövbe est.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam benficadayken iyiydi galiba sonra citye falan gidip tutunamamıştı diye hatırlıyorumMancini kadro da düşünmüyormus. Bordeaux ile görüşmelere başlamış tek engel rusya daki maaşıymış
Javi Garcia - Profil du joueur 17/18 | Transfermarkt
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
kono'nun açıklamasından gelemeyecek demek bir tweetle bize geleceğine inanmakla denk bence. beni bu transfer döneminde heyecanlandıran 2 oyuncudan biri umarım gelir.
kameniyi almış fb çarşamba geliyormuş rezalet bir transfer yine volkan oynar
teknik direktör değişti ama benim ümidim alman takımları böyle şeyleri affetmez.gelir o zaman,çokta önemli degil açıklamaları.
teknik direktör değişti ama benim ümidim alman takımları böyle şeyleri affetmez.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Schalkenin yeni hocası kimKonoplyanka eski hocaları kalsaydı, ayrılırdım demiş. (o hoca gitti)
Yeni hocaları kendisine sıfırdan başlayacaklarını bildirmiş.
Konoplyanka mutlaka almanca öğrenmek istiyormuş.
O haberden aldığım bilgiler bu yönde.
pazartesi psg tekrar görüşcekmiş pepe ile.sportif direktörü falan.juveden de teklif gelmiş.Pepe nin menajeri ne pepe beşiktaş a paristen daha yakın diyorlar doğru mu diye sormuşlar.
O da evet beşiktaşa çok daha yakın çünkü şuan kendisi rusya da demiş
normal açıklamalarKonoplyanka eski hocaları kalsaydı, kesin ayrılırdım demiş. (o hoca gitti)
Yeni hocaları kendisine sıfırdan başlayacaklarını bildirmiş.
Konoplyanka mutlaka almanca öğrenmek istiyormuş.
O haberden aldığım bilgiler bu yönde.
Mbappe isi olmaz o yuzden Lacazette'yi aliyorlarmis. Hayatta o kadar para vermez Arsenal zaten.Arsènal Lacazette transferinden sonra Mahrez ilede anlaşmış. Ayrıca Mbappe içinde 142 milyon Euro teklif etmişler
pazartesi psg tekrar görüşcekmiş pepe ile.sportif direktörü falan.juveden de teklif gelmiş.
Schalkenin yeni hocası kim
Bu Ateş üfleyerek sönmez