- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
bildde haber cıktı sıralarda attıgı için twiti bize veriyo galibaBen bir cikim anlamadım bu transferden. Kim kime veriyor garip
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bildde haber cıktı sıralarda attıgı için twiti bize veriyo galibaBen bir cikim anlamadım bu transferden. Kim kime veriyor garip
Kız olsam Gomise frikik verirdim
GSC App VIP Edition 1.0![]()
Demistim ben cok ciddiye almayin oyuncular kendilerine karsi böyle ilgi gösterildi mi like falan atiyor resimlere yani bunu ilk defa yasamiyoruz. Gignac yapti Meunier yapti birisi daha vardi.
Cok mana yüklemeye gerek yok buna hemen. Keske olsaydi ya cok iyi olurdu Bruma dan sonra hic eksiklik yasamazdik.
Ne alaka konop ile sneijder?Anladigim kadariyla konoplyanka'yi tekrar aldik
Ozaman Sneijder gitti
Anladigim kadariyla konoplyanka'yi tekrar aldik
Ozaman Sneijder gitti
Yok ben şansımı Viktoria Konoplyanka da denerim.Yinede bir dene sen arif bakarsın 90 a çakar.
herkesle dalga geciyor bu deyyus.
Vainqueur lazım bir adet hamal lazım ne Lemina ne de Kwadwo hamallık yapamaz oyun stillerinde bu yok adamların________Asamoah___Lemina
_____________Belhanda
Rodrigues_____Gomis____Konoplyanka
#OHA
#+18
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Ofansif oyunu vasatmis diyorlarSON DAKIKA | Tete Lyona gidiyor. Galatasaray yönetimi 2 milyon yıllık ücretini fazla buldu.
Büyük hata. Bu çocuğun peşinden herkes koşuyordu. Ilerde iyi yerlere gelebilir.
Ne alaka konop ile sneijder?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Ofansif oyunu vasatmis diyorlar
GSC App VIP Edition 1.0 ™
2014de he vay be herife bak.Sen birde Liverpool taraftarına sor adamlara gösterdi gösterdi vermedi.
![]()
Asamoah_Lemina (a)Vainqueur lazım bir adet hamal lazım ne Lemina ne de Kwadwo hamallık yapamaz oyun stillerinde bu yok adamların
SON DAKIKA | Tete Lyona gidiyor. Galatasaray yönetimi 2 milyon yıllık ücretini fazla buldu.
Büyük hata. Bu çocuğun peşinden herkes koşuyordu. Ilerde iyi yerlere gelebilir.